Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 1 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό ο οποίος παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα και τα ξαφνιάσματα τόσο σε οικονομικό και υλικό επίπεδο, όσο και σε αισθηματικό. Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν αλλαγές σε όρους, σε συμφωνίες, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες ρυθμίσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι στόχοι επαγγελματικοί αλλά και υλικοί, ίσως να μην μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες αγορές και να υπάρξει μια διαφορετική κατεύθυνση ή ένας άλλος τρόπος σκέψης.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τα βλέμματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάποιοι θα προσπαθήσουν να πρωτοτυπήσουν, θα έχουν την ανάγκη να ξεχωρίσουν, ωστόσο ίσως να μην βρουν τις συνθήκες ευνοϊκές. Ενδεχομένως να υπάρξουν ανταγωνισμοί, εκνευρισμοί, και εντάσεις, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments