Video

Ο αρχίατρος των ΗΠΑ δείχνει πώς να φτιάχνουμε υφασμάτινη μάσκα σε λίγα δευτερόλεπτα [vid]

Ο αρχίατρος των ΗΠΑ δείχνει πώς να φτιάχνουμε υφασμάτινη μάσκα σε λίγα δευτερόλεπτα [vid]
ο αρχίατρος των ΗΠΑ Τζέρομ Ανταμς, έκανε μόνος του μια επίδειξη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφονται οι οδηγίες για το πως κάποιος μπορεί να φτιάξει μια υφασμάτινη μάσκα μέσα σε λίγα λεπτά. Τον λένε Τζέρομ Ανταμς και σε 45 δευτερόλεπτα μας δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε «μη ιατρικές, υφασμάτινες μάσκες».

Με τον τρόπο αυτό, θα αποτρέψουμε την επέκταση του κορωνοϊού αλλά και δεν θα στερήσουμε τις χειρουργικές μάσκες από τους επαγγελματίες.

Άλλαξε γνώμη για τις μάσκες

Στις 29 Φεβρουαρίου ο αρχίατρος Τζέρομ Ανταμς είχε εναντιωθεί στην ιδέα να φορούν μάσκα οι πολίτες και είχε γράψει σε ένα tweet: «Seriously people- STOP BUYING MASKS! They are NOT effective in preventing general public from catching #Coronavirus, but if health-care providers can’t get them to care for sick patients, it puts them and our communities at risk!» [Είστε σοβαροί; Σταματήστε να αγοράζετε μάσκες! Δεν βοηθούν τον γενικό πληθυσμό να μην κολλήσει κορωνοϊό, αλλά μόνο το ιατρικό προσωπικό…»

Αλλά στις 4 Απριλίου, ο Ανταμς άλλαξε γνώμη και ανέβασε το παραπάνω βίντεο, στο οποίο μαθαίνει στους πολίτες πώς να φτιάχνουν μόνοι τους μια υφασμάτινη μάσκα «με ένα παλιό μαντήλι, μια μπαντάνα ή μια πετσέτα χεριών, ή ένα παλιό μπλουζάκι», όπως αναφέρει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments