Διεθνή

Στη Γαλλία δίνουν δωρεάν μάσκες ελληνικής κατασκευής

Στη Γαλλία δίνουν δωρεάν μάσκες ελληνικής κατασκευής
Ο Δήμος στο προάστιο Chevilly Larue, στο Νότιο Παρίσι, μοιράζει από σπίτι σε σπίτι δωρεάν μάσκες ελληνικής κατασκευής.

Η μάσκα πλέον θα είναι το καθημερινό αξεσουάρ όλων μας στην μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Όπως έχουν αναφέρει αρμόδιοι φορείς αλλά και ο κ. Τσιόδρας με τον κ. Χαρδαλιά οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες όπου υπάρχει κίνδυνος συγχρωτισμού όπως Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καταστήματα, χώροι εργασίας κλπ.

Η μάσκα λοιπόν αποτελεί το άλφα και το ωμέγα σε αυτή την πρώτη φάση άρσης απαγορευτικών μέτρων μετακίνησης που ξεκινά από τη Δευτέρα 4 Μαϊού.  Στη Γαλλία ο Δήμος στο προάστιο Chevilly Larue στο Νότιο Παρίσι μοιράζει δωρεάν από σπίτι σε σπίτι από χθες Σάββαο υφασμάτινες μάσκες για όλα τα μέλη των οικογενειών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι υφασμάτινες μάσκες που μοιράζουν στο γαλλικό προάστιο είναι ελληνικής κατασκευής.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του ο δήμος αναφέρει προς τους Γάλλους πολίτες ότι οι υφασμάτινες μάσκες που είχαν παραγγείλει έφθασαν και ξεκινά η δωρεάν διάθεση σε όλους τους κατοίκους. Προειδοποιεί στην ανάρτησή του ο δήμος τους πολίτες να μην ξαφνιαστούν εάν κάποιος εθελοντής ή υπάλληλος του δήμου τους χτυπήσει την πόρτα. Μάλιστα όπως ενημερώνει ο Δήμος όσοι κάνουν τη διανομή θα έχουν μαζί τους γράμμα της Δημάρχου και δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια οι ίδιοι για να πάρουν τη μάσκα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments