Lifestyle

Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου”: Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τη σπάνια μορφή καρκίνου αλλά και το γιο της

Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου”: Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τη σπάνια μορφή καρκίνου αλλά και το γιο της
Άσπα Τσίνα στο "Μαζί σου": Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής, η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε πως βιώνει την υπάρχουσα κατάσταση.

Άσπα Τσίνα στο “Μαζί σου”: Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του “Μαζί σου”, καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής, μιλώντας  για την μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου αλλά και για το πως βίωσε το καθεστώς της καραντίνας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοιού.

Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω.

“Το να φοβάσαι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του”, δήλωσε αρχικά, ενώ μιλώντας για τον γιο της, αποκάλυψε ότι ο γιος της φτιάχνει δικό του βιντεοπαιχνίδι. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου συνειδητοποίησα πολλά πράγματα για μένα”, δήλωσε ακόμα. “Ο καρκίνος ήρθε και έκατσε σαν φωτοστέφανο στο κεφάλι μου. Τι να φοβηθώ από δω και πέρα;”, εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Παράλληλα, η Ασπα Τσίνα με πλήρη ειλικρίνεια δήλωσε τα εξής: Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη. Το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ.

“Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Πολύ γρήγορα, όμως, ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό” συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Επίσης, η Άσπα Τσίνα επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον γιο της .“Με τον Ιάσονα μιλάμε από πολύ μικρότερη ηλικία και τις έννοιες τις πιο αφηρημένες για κάποιο λόγο τις κατέχει. Όταν του εξήγησα το πρόβλημα της υγείας μου έδειξε πως το αντιλαμβάνεται” πρόσθεσε, η Άσπα Τσίνα για τον γιο της.

Δείτε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments