Ελλάδα

Κώστας Μπακογιάννης: Παρών στη φωτιά στη βίλα Κλωναρίδη ο δήμαρχος Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης: Παρών στη φωτιά στη βίλα Κλωναρίδη ο δήμαρχος Αθηναίων
Κώστας Μπακογιάννης: Η φωτιά καίει το ιστορικό κτίριο ακόμα, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να την κατασβέσουν και παράλληλα να βεβαιωθούν πως δεν βρίσκεται κανένας μέσα.

Κώστας Μπακογιάννης: Κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Αθήνας πήρε φωτιά το μεσημέρι της Δευτέρας. Η βίλα Κλωναρίδη, η οποία βρίσκεται στο Πάρκο Φιξ επί της οδού Πατησίων έχει εδώ και ώρα τυλιχθεί στις φλόγες με τους άνδρες του πυροσβεστικού σώματος να προσπαθούν με ρίψεις νερού να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επιβλέπει τη προσπάθεια των πυροσβεστών. Στον περιβάλλοντα χώρο αυτή τη στιγμή βρίσκονται 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, παρόλα αυτά η φωτιά για την ώρα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ ο αρχικός φόβος του να υπάρχουν μέσα στο κτίριο εγκλωβισμένοι έχει απομακρυνθεί.

Ο δήμαρχος Αθηναίων δείχνει καθημερινά την αγάπη του για την πόλη της Αθήνας. Έτσι σε κάθε γεγονός προσπαθεί να δίνει το παρών ενώνοντας τους Αθηναίους με στόχο μια καλύτερη πόλη, την Αθήνα που όλοι ονειρευόμαστε. Ο δήμος της Αθήνας και ο Δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, πριν λίγες ημέρες με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς είπαν με τη σειρά τους το δικό τους «ευχαριστώ» σε όλους όσοι «έγιναν τείχος και ασπίδα» για όλους εμάς και τίμησαν τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους εργαζόμενους σε καταστήματα, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη τους με μια κατακόκκινη λουλουδένια καρδιά.

«Σε μία διαφορετική Πρωτομαγιά, θελήσαμε να εκφράσουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, στους γιατρούς,

τους νοσηλευτές, σε όλους τους εργαζόμενους που βγήκαν έξω όσο εμείς μέναμε στα σπίτια μας. Σε όλους εκείνους που έγιναν τείχος και ασπίδα μας μακριά από την ασφάλεια της οικογένειάς τους. Μία κίνηση συμβολική αλλά με συναισθήματα ουσίας, αληθινά» έγραψε στο μήνυμά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments