Video

Παράλυτη κοπέλα ζωγράφισε το πορτρέτο του Ρονάλντο με τα πόδια

Παράλυτη κοπέλα ζωγράφισε το πορτρέτο του Ρονάλντο με τα πόδια
Η Ιρανή Φατεμέ Χαμαμί που έχει 85% παράλυση στο σώμα της και κατάφερε να ζωγραφίσει το πορτραίτο του Κριστιάνο με τα πόδια της.

Η δύναμη ψυχής μπορεί να υπερνικήσει τα πάντα. Ακόμη και για την Ιρανή, Φατεμέ Χαμαμί, η οποία έχει 85% παράλυση στο σώμα της, η αγάπη της για το είδωλό της, Κριστιάνο Ρονάλντο την έκανε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να πραγματοποιήσει το ακατόρθωτο.

Η Ιρανή μπόρεσε χρησιμοποιώντας μονάχα τα πόδια της να δημιουργήσει το πορτρέτο του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνοντας του με αυτό τον τρόπο την αγάπη της και τον θαυμασμό της. Παρά τα μεγάλα κινητικά της προβλήματα ξεπέρασε κάθε δυσκολία με τον Κριστιάνο να της δίνει δύναμη να συνεχίσει να ζει κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η Φατεμέ Χαμαμί είναι παράλυτη κατά 85% στο σώμα της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τελείωσε η ζωή της. Αντιθέτως, δίνοντας ένα μάθημα δύναμης σε όλους, ζωγραφίζει με τα πόδια της και κάνει και εξαιρετική δουλειά. Προς επιβεβαίωση αυτού, το βίντεο που κυκλοφορεί και τη δείχνει να ζωγραφίζει το παρτρέτο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Φατεμέ, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία της να καταφέρει ο Κριστιάνο να δει το βίντεο και το πορτραίτο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments