Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [06/04/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [06/04/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [06/04/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [06/04/20].

κριός

Αγαπητοί Κριοί, παρατηρήστε πιο προσεκτικά τα οικονομικά σας! Μια αντίθεση του ορμητικού Ουρανού με τη Σελήνη στον τομέα σας των χρημάτων, μπορεί να σας αποκαλύψει κάποιες σκιερές πτυχές… Είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό για αχρείαστες αγορές ή κάποιοι να μην είναι απόλυτα ειλικρινείς στις συνδιαλλαγές σας. Προτιμήστε μια ευρύτερη οπτική των δεδομένων σας: Μην αγοράσετε τίποτα που δεν επιτρέπει τώρα ο προϋπολογισμός σας, οι συνθήκες δεν θα βελτιωθούν σύντομα. Και αν ετοιμάζεστε για συνεργασίες, ζητήστε γραπτώς όσα συζητήσετε. Ακόμα και πριν τον Κορωνοϊό, οι χειραψίες δεν ήταν πάντα αρκετές για να κλειστούν συμφωνίες!

ταύρος

Χρειάζεστε μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση των ανθρώπων, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον ανυπόμονο Ουρανό, μπορεί να βάλει έριδες στις καθημερινές επαφές σας. Κάποιοι θα έχουν παράλογες ή υπερβολικές απαιτήσεις, γι’ αυτό η δική σας ανταπόκριση θα κάνει τη διαφορά. Η πρώτη σας αντίδραση μπορεί να είναι επιθετική – αλλά δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αποδείξτε ότι είστε οι ενήλικες στην όποια συγκυρία. Αντί να κάψετε γέφυρες, αντιπροτείνετε κάτι που θα εξυπηρετήσει όλες τις πλευρές!

δίδυμοι

Κάποιες φορές σας καταπιέζει η αβεβαιότητα που επικρατεί, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά υπό τις συνθήκες, εναπόκειται σ’ εσάς να την διαχειριστείτε με ισορροπία! Ενίοτε, ο καλύτερος τρόπος είναι να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το χρόνο τους. Στο μεταξύ καταγράψτε τις σκέψεις σας, κάντε διαλογισμό ή μια μεγάλη βόλτα που θα καθαρίσει το μυαλό σας. Χρειάζεστε συνήθειες που να σας γειώνουν και να δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σας. Ας φοράτε πιο συχνά κάτι που σας χάρισε ένα αγαπημένο σας άτομο, ειδικά αν έχει φύγει από τη ζωή.

καρκίνος

Μην ακολουθήσετε τους ρυθμούς που θέλουν να σας επιβάλλουν οι άλλοι, αγαπητοί Καρκίνοι! Αντί των εξαντλητικών διαλόγων που συνηθίζετε για να βρείτε τις χρυσές τομές, πάρτε τον έλεγχο. Η αποφασιστικότητά σας μπορεί να καθοδηγήσει κάθε ομαδικό εγχείρημα – και να κρατήσει αποδοτικούς τους μετέχοντες. Η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρετε καλύτερα και μόνοι σας, γι’ αυτό σταθμίστε τα δεδομένα και κινηθείτε αναλόγως!

λέων

Μην μένετε μόνο στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων, αγαπητοί Λέοντες! Μια απρόβλεπτη κατάσταση μπορεί να σας πιέσει τόσο, που να μην μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Δεν αποκλείεται και να ξεσπάσετε σε κλάματα, αν δεν έχετε στο πλάι σας ένα υποστηρικτικό άτομο για να συζητήσετε. Είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε πεισματικά να επιλύσετε το θέμα μόνοι σας. Αποδεχθείτε το γεγονός ότι έχετε κι εσείς την ευάλωτη πλευρά σας και τα επόμενα βήματα θα είναι πιο εύκολα!

παρθένος

Όταν ένας Παρθένος κάνει σχέδια, το σύμπαν γελάει! Αυτό θα περάσει από το μυαλό σας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον αεικίνητο Ουρανό. Τώρα πρέπει να σκέφτεστε καθ’ οδόν, για να καταφέρετε να χειριστείτε όσα θα σας προσεγγίζουν. Όσο κι αν δεν προτιμάτε να είστε αυθόρμητοι και αυτοσχεδιαστικοί, γιατί να μην δείξετε ότι έχετε κι αυτή την πτυχή; Μια δημιουργική και ειλικρινής συζήτηση με κάποιον που σας προκαλεί, είναι η καλύτερη πρακτική για να καταλήξετε στον αμοιβαίο σεβασμό!

ζυγός

Προσέξτε τα έντονα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, αγαπητοί Ζυγοί! Ζήλια, φόβος ή ανησυχία ενδέχεται να προκύψουν, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον μαχητικό Ουρανό. Είναι απαραίτητο να περιορίσετε κατά το δυνατόν το άγχος και να παραμείνετε προσγειωμένοι. Πάρτε βαθιές ανάσες, στραφείτε στον διαλογισμό ή συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Αλλά να είστε συνετοί στην επιλογή: Θέλετε ανθρώπους που θα βοηθήσουν να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, όχι να ρίξουν λάδι στη φωτιά!

σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το «δύσκολος» δεν αρκεί για να περιγράψει ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας! Η Σελήνη συγκρούεται με τον υπερβολικό Ουρανό, φέρνοντάς σας προκλήσεις σε κάθε βήμα. Χρειάζεστε ξεκαθαρίσματα, γιατί σε όλες υπάρχουν ανισορροπίες. Αντί να γίνετε αμυντικοί, προτείνετε μια συζήτηση για να βρείτε τη μέση λύση. Αν δεν βρείτε ανταπόκριση, απομακρυνθείτε για λίγο και θα επανέλθετε όταν αλλάξει η ατμόσφαιρα!

τοξότης

Ξεχάστε για τώρα την ανάγκη για έλεγχο, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη συγκρούεται με τον εριστικό Ουρανό, για να βγάλετε στην επιφάνεια τα πραγματικά σας συναισθήματα. Αυτή θα είναι και η αφορμή να δείξετε στους άλλους – και να μάθετε κι εσείς – ποια είναι τα όριά τους. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε κάτι, σημασία έχει να μην αυταπατάστε πλέον για τις θέσεις των άλλων. Φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να εκπλαγείτε ευχάριστα, κάτι που θα χτίσει μια καίρια εμπιστοσύνη με διάρκεια!

αιγόκερως

Διαφυλάξτε τα όρια των αντοχών σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δεν πρέπει να προθυμοποιείστε να κάνετε τα πάντα χωρίς να υπολογίζετε την εσωτερική σας ισορροπία. Έτσι γίνεστε εχθρός του εαυτού σας. Προτιμήστε να σχεδιάσετε τα βήματά σας στήνοντας και ένα εναλλακτικό σχέδιο, για να νιώσετε πιο ήρεμοι και προσγειωμένοι. Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον υποκινητή Ουρανό, συστήνει να σκεφτείτε την ευημερία σας αντί για μια λιτότητα. Να θυμάστε ότι πάντα έχετε επιλογές!

υδροχόος

Προσέξτε τις εντάσεις μέσα στο σπιτικό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη συγκρούεται με τον εριστικό Ουρανό που σας κυβερνά, ρίχνοντας φως στις πιο στενές σας σχέσεις. Υπό τους υγειονομικούς περιορισμούς που επικρατούν, θα υπάρξουν αντιδράσεις: Μήπως αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον χειρισμό των καθηκόντων σας απομακρυσμένα, σε βάρος των δικών σας ανθρώπων; Μήπως κι εσείς δεν λαμβάνετε εκτίμηση για όσα προσφέρετε, επειδή οι άλλοι σας θεωρούν δεδομένους; Ίσως είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε ότι από τη σκληρή δουλειά σας επωφελούνται όλοι!

ιχθύες

Μελετήστε ακόμα και τα ψιλά γράμματα, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο δυνατή κι αν είναι η διαίσθησή σας, δεν μπορεί να διαπεράσει και κάθε «προσωπείο». Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, απαιτεί να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Αν πειστείτε από τα λόγια τρίτων τώρα, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση αργότερα. Να ζητήσετε τα πάντα γραπτώς και με λεπτομέρεια, για να επιβεβαιωθεί ότι όλες οι πλευρές κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments