Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Ποιον «γλυκοκοιτάζει» η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Άρης μεταγραφές: Ποιον «γλυκοκοιτάζει» η ομάδα της Θεσσαλονίκης
Άρης μεταγραφές: Μπορεί να έχουμε διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά οι ομάδες ψάχνουν πάντα να ενισχυθούν. Ποιον φορ θέλει ο Άρης;

Άρης μεταγραφές: Για τον Άρη τις προηγούμενες μέρες ακούστηκαν τα ονόματα των Τάσου Αυλωνίτη και Κώστα Αποστολάκη. Ωστόσο, στη λίστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ακόμη ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι διετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, όπως αναφέρει η Live Sport. Ο 28χρονος φορ είχε απασχολήσει και την περασμένη σεζόν τον Άρη με την προτροπή του Xαριστέα, προτού ακόμα αναλάβει ρόλο στην ΠΑΕ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Βέλλιος είναι ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες φορ, έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και σίγουρα μπορεί να σταθεί σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Super League. Ο υψηλόσωμος φορ φέτος με τον Ατρόμητο, πριν τη διακοπή, είχε 21 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε ότι έχει περάσει από τις εξής ομάδες: Ηρακλής, Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λιρς, Βεστσέλαντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέβερεν, ενώ από το καλοκαίρι του 2019 είναι κάτοικος Περιστερίου.

Θυμηθείτε το σκολ που σημείωσε στην αρχή της σεζόν και, μάλλον, είναι το κορυφαίο της σεζόν. Απολαύστε το!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments