Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Επέστρεψαν τα χαμόγελα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά

Κορωνοϊός Ελλάδα: Επέστρεψαν τα χαμόγελα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά
Κορωνοϊός Ελλάδα: Οικογένεια από τη Δαμασκηνιά που «χτυπήθηκε» από την πανδημία απέκτησε μωρό.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Η ελπίδα επέστρεψε στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά, τα δύο χωριά που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό, καθώς οικογένεια που θρηνεί δύο νεκρούς από τον ιό καλωσόρισε την Τρίτη ένα νέο μέλος, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα του νεκρού παππού του. Και τα δύο χωριά έζησαν έντονα την πανδημία καθώς ήταν από τα πρώτα σημεία στη χώρα που έζησαν τους περιορισμούς με τους κατοίκους για λόγους ασφαλείας να μένουν κλεισμένοι για αρκετές ημέρες.

Το μωράκι που γεννήθηκε σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα στους γονείς και τους υπολοίπους συγγενείς. Ο πατέρας του νεογέννητου έχασε από τον ιό τον παππού και τον 64χρονο πατέρα του, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του καφενείου στη Δαμασκηνιά.

“Δεν έχουμε άλλα παιδιά αυτό είναι. Περιμέναμε μία χαρά να δώσουμε στους δικούς μας ανθρώπους, να δει ο πατέρας μου ένα εγγονάκι, να του δώσουμε και το όνομα του να χαρεί, αλλά δεν προλάβαμε δυστυχώς μας τον πήρε ο Θεός”, είχε δηλώσει ο πατέρας του νεογέννητου.

“Είναι δικός μου άνθρωπος. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Όπως λέμε εδώ στο χωριό μας πέταξα από τη χαρά μου. Πάντα κυριαρχεί η ελπίδα. Η οικογένεια τους χτυπήθηκε όλη από τον κορωνοϊό, όλα καλά είναι όλα στην εντέλεια αφού ήρθε το μωρό θα τα ξεχάσουμε όλα”, είπε ο Πρόεδρος Δραγασιάς Δαμασκηνιάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments