Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Περιμένει στο ακουστικό του ο Μπουά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Περιμένει στο ακουστικό του ο Μπουά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ελβετός επιθετικός παρουσιάζεται «ψημένος» να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους «Ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται. Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο οργώνουν την Ευρώπη και όχι μόνο τσεκάροντας περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δώσουν στην ομάδα στοιχεία που λείπουν μέχρι σήμερα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας του δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στον Φρανσουά Μοντέστο για το ποιες θέσεις χρειάζονται άμεση ενίσχυση.

Μία από αυτές είναι και στην επίθεση, με τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει το καλοκαίρι τουλάχιστον έναν παίκτη, ο οποίος να μπορεί να σταθεί και μόνος στην κορυφή αλλά και να πλαισιωθεί από δεύτερο επιθετικό. Ένας από τους παίκτες που το τελευταίο διάστημα έχει περιέλθει στη λίστα των «Ερυθρόλευκων» δείχνει από πλευράς του να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Ελβετό επιθετικό της Βασιλείας, Κέβιν Μπουά, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr περιμένει τον Ολυμπιακό να δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για εκείνον και να καταθέσει πρόταση στη Βασιλεία. Οι «Ερυθρόλευκοι» από την άλλη δεν δείχνουν να βιάζονται συνεχίζοντας να ρίχνουν ματιές και σε άλλες περιπτώσεις στοχεύοντας σε κάτι ακόμα καλύτερο και πιο δελεαστικό. Ο Ελβετός από πλευράς του περιμένει, ωστόσο είναι σαφές πως οι προθέσεις του βολιδοσκοπούνται και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments