Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα για Γκιλιέρμε και Μπα

Ολυμπιακός: Ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα για Γκιλιέρμε και Μπα
Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κρατήσουν και τους δύο στο λιμάνι, αλλά με νέα δεδομένα.

Όπως όλες οι ομάδες της Superleague, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, έτσι και ο Ολυμπιακός άλλα σχέδια είχε και άλλη κατάσταση βρήκε στην πορεία. Η χρονιά πήγε εξαιρετικά μέχρι να διακοπεί και ουδείς ξέρει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με τις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πέρα από αυτό όμως, ο Ολυμπιακός όπως και κάθε “σοβαρή” ομάδα, είχε ένα σχέδιο για το ρόστερ της επόμενης σεζόν και η πανδημία του κορωνοϊού ήρθε να ανατρέψει τα πάντα. Αν όχι τα πάντα, σίγουρα πολλά από αυτά.

Πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, στον Ολυμπιακό είχαν έτοιμα τα νέα συμβόλαια κάποιων παικτών. Πιο συγκεκριμένα, οι Γκιλιέρμε και Μπα ετοιμάζονταν να υπογράψουν νέα συμβόλαια, αλλά λόγω της πανδημίας τα θέματα αυτά “πάγωσαν”.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δημιουργήθηκαν νέες οικονομικές συνθήκες. Με αυτά τα δεδομένα ίσως γίνει μια νέα κουβέντα από άλλη βάση. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο παίκτες θέλουν να παραμείνουν κάτοικοι Πειραιά και ο Ολυμπιακός θέλει να τους κρατήσει. Μένει να δούμε αν θα τα βρουν οικονομικά μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments