Ελλάδα

Γλυφάδα ξενοδοχείο κορωνοϊός: Βρέθηκαν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα

Γλυφάδα ξενοδοχείο κορωνοϊός: Βρέθηκαν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα
Γλυφάδα ξενοδοχείο κορωνοϊός: Οι τρεις ασθενείς είχαν έρθει στην Ελλάδα από την Σουηδία, ενώ μεταφέρθηκαν στο ΝΙΜΙΤΣ, έχοντας ήπια συππτώματα.

Γλυφάδα ξενοδοχείο κορωνοϊός: Tρεις άνθρωποι που διέμεναν σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Γλυφάδα, καθώς πρόσφατα είχαν έρθει έρθει στην Ελλάδα από την Σουηδία βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι τρεις ασθενείς παρουσίασαν ήπια συμπτώματα και αφού τους έγινε το τεστ, διαπιστώθηκε πως έχουν προσβληθεί από τη νόσο του κορωνοιού. Για το λόγο αυτό από χθες Πέμπτη 7 Μαΐου, οι τρεις άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στη νόσο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Μάλιστα το ξενοδοχείο φυλάσσεται σε 24ωρη βάση ώστε να μην μπορεί κανείς να εισέλθει ή να εξέλθει του χώρου.

Παράλληλα νωρίτερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας 20χρονος αιτών άσυλο σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, που λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο νεαρός μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τη συγκεκριμένη δομή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν υπάρχουν και άλλα θετικά κρούσματα του ιού στη δομή. Να τονίσουμε πως στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ βρίσκονται και 13 ασθενείς από την κλινική «Ταξιάρχαι», ενώ έχουν μεταφερθεί ακόμη πέντε ασθενείς από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά τη διασπορά που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Β5 παθολογική κλινική, από ασυμπτωματικό ασθενή.

Δύο νέοι θάνατοι στη χώρα, με σύνολο 150. Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 32 πολίτες, με διάμεση ηλικία τα 67 χρόνια – Δείτε τα σημερινά στοιχεία που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον ιό στη χώρα μας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments