Ελλάδα

Κλοπή στο Κολωνάκι: Ψάχνει τους διαρρήκτες του σπιτιού του βάζοντας αφίσες στους δρόμους

Κλοπή στο Κολωνάκι: Ψάχνει τους διαρρήκτες του σπιτιού του βάζοντας αφίσες στους δρόμους
Κλοπή στο Κολωνάκι: Το θύμα ζητά από τους περαστικούς και τους κάτοικους της περιοχής, να δώσουν πληροφορίες εάν γνωρίζουν οτιδήποτε, προκείμενου να βοηθήσουν έτσι στον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Κλοπή στο Κολωνάκι: Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο ένας άνθρωπος που έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο ίδιο του σπίτι, αναζητά του κλέφτες με αφίσες που έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους του Κολωνακίου. Έτσι, το θύμα ζητά μια “σανίδα σωτηρίας” από τους περαστικούς και τους κάτοικους της περιοχής, να βοηθήσουν με το να δώσουν πληροφορίες εάν γνωρίζουν κάτι για τα πρόσωπα στις αφίσες, προκειμένου να οδηγηθούν στα ίχνη τους και να συλληφθούν. Το θύμα υπόσχεται, δε και γενναιόδωρη αμοιβή εκείνον που θα βοηθήσει με τις πληροφορίες του στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών και στην εύρεση των κλοπιμαίων.

Στις αφίσες απεικονίζονται τα πρόσωπα και οι σωματότυποι των διαρρηκτών που άρπαξαν κλοπιμαία αξίας περίπου 500.000 ευρώ από το σπίτι διευθύνοντος συμβούλου εταιρείας.  Όπως έγινε γνωστό, οι άνδρες μπήκαν στο σπίτι στις 25 Απριλίου. Οι διαρρήκτες, τουλάχιστον τρεις στον αριθμό, παραβίασαν την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στις 22:02. Αφού έσπασαν την πόρτα, περίμεναν περίπου μια ώρα πριν εισέλθουν στο διαμέρισμα, πιθανόν για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία μέσω κρυφού συστήματος συναγερμού.

Στο διαμέρισμα παρέμειναν πάνω από 3 ώρες και αποχώρησαν με κοσμήματα, οικογενειακά κειμήλια, μεγάλης αντικειμενικής και συναισθηματικής αξίας. Το θύμα αναφέρει στην αφίσα που ανάρτησε, ότι οι δράστες ενδέχεται να είχαν σταμπάρει το διαμέρισμα, ίσως μέσω κάποιου ντελιβερά, διανομέα φειγ-βολάν ή κάποιας άλλης επίσκεψης στην πολυκατοικία με κάποια αφορμή.

Τέλος το θύμα κάνει έκκληση στον οποιοδήποτε έχει σχετική πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των διαρρηκτών «και για να κάνουμε την γειτονιά μας πιο ασφαλή» να επικοινωνήσει μαζί του στον αριθμό του τηλεφώνου που αναγράφεται στην αφίσα ή σε ένα συγκεκριμένο mail.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments