Πολιτισμός

Τζάστιν Μπίμπερ Αριάνα Γκράντε: Η συνεργασία της χρονιάς

Τζάστιν Μπίμπερ Αριάνα Γκράντε: Η συνεργασία της χρονιάς
Τζάστιν Μπίμπερ Αριάνα Γκράντε: Τα δύο αστέρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας ενώνουν τις δυνάμεις του.

Τζάστιν Μπίμπερ Αριάνα Γκράντε: Οι τραγουδιστές Τζάστιν Μπίμπερ και Αριάνα Γκάντε ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Οι δύό τους κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Stuck with you” με στόχο να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας. Τα έσοδα από το streaming και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children’s Foundation για να χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά όσων εργάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ζήτησαν από τους απανταχού θαυμαστές τους να συμμετέχουν στο μουσικό βίντεο του καινούργιου τους τραγουδιού στέλνοντας τα δικά τους βίντεο με τις καθημερινές στιγμές τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο γκαρντ των Γουόριορς παρέα με την συμβία του συμμετείχαν σε βίντεο σκοπός του οποίου ήταν να μαζευτούν χρήματα στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Σε αυτό θέλησαν να σταθούν σε βίντεοκλιπ που έβγαλαν για φιλανθρωπικό σκοπό οι Τζάστιν Μπίμπερ και Αριάνα Γκράντε, παίρνοντας βοήθεια και από τον Στεφ Κάρι. Ο άσος του ΝΒΑ μαζί με την σύζυγό του Αγιέσα, εμφανίζονται στο σπίτι τους να χαλαρώνουν πίνοντας κάτι ελαφρύ και στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα ενάντια στη πανδημία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments