Αθλητισμός

«Ματιές Παναθηναϊκού σε Μονρό»

«Ματιές Παναθηναϊκού σε Μονρό»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πρώην NBAer, Γκρεγκ Μονρό.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παρά τη διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας του κορωνοϊού, οι φήμες για τις μεταγραφές δεν παύουν να υπάρχουν. Η ιστοσελίδα milliyet.com.tr αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πρώην NBAer και νυν παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, Γκρεγκ Μονρό. Ο παλιός παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς είχε φέτος την πρώτη του σεζόν στην Euroleague με την γερμανική ομάδα και είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και αρκετές άλλες ομάδες της διοργάνωσης έχουν στρέψει την προσοχή τους στον συγκεκριμένο παίκτη, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Βέβαια οι καλές εμφανίσεις του Μονρό με την Μπάγερν ενδέχεται να ανεβάσουν το κασέ του με τον Παναθηναϊκό να μην έχει την δυνατότητα να τον καλύψει με τα νέα οικονομικά δεδομένα λόγω του κορωνοϊού και των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας. Με την Μπάγερν ο Μονρό είχε μέσο όρο 12,9 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 24,09 λεπτά.

Να σημειώσουμε ότι ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, ενώ υπήρξε και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Εκτός από τους Πίστονς και τα «ελάφια», ο Μονρό έχει παίξει ακόμα σε Σανς, Σέλτικς, Ράπτορς και Σίξερς.

Δείτε τον εν δράσει

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments