Ελλάδα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επιτέλους κουρεύτηκε

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επιτέλους κουρεύτηκε
Σωτήρης Τσιόδρας κουρεύτηκε: Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας είναι το πρόσωπο που όλοι έχουν συνδυάσει με την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ενώ δεν λείπουν και τα σχόλια για την εμφάνισή του. Πώς σχολίασε το Twitter ότι κουρεύτηκε.

Σωτήρης Τσιόδρας κουρεύτηκε: «Χαμός» έγινε στο Twitter μετά που ο Σωτήρης Τσιόδρας κουρεύτηκε. Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας για την πανδημία έκοψε τα μαλλιά του μετά την καραντίνα, όπως πολλοί από μας. Μάλιστα, υπήρχαν και κάποιοι που αναρωτιόντουσαν πότε θα πάει για κούρεμα αφού τα κομμωτήρια άνοιξαν στις 4 Μαΐου.

Πολλοί τηλεθεατές, βλέποντας τη σημερινή ενημέρωση του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, διαπίστωσαν ότι το διήμερο που προηγήθηκε και πάντως μετά την live ενημέρωση της Τρίτης, ο κ. Τσιόδρας πέρασε από το κομμωτήριο ή κουρείο που επισκέπτεται, με τη διαφορά να φαίνεται στη σύγκριση των δύο φωτογραφιών, αν και είναι σχετικά μικρή.

Στην από πάνω φωτογραφία μπορείτε να τον δείτε στην ενημέρωση της Τρίτης και στην πιο κάτω στη σημερινή. Ο κ. Τσιόδρας, πάντως, δεν άλλαξε το κούρεμά του που παραμένει κλασικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και σχετικές αναρτήσεις στο Twitter.

Οι αναρτήσεις των χρηστών του Twitter

«Επιτέλους κουρεύτηκε ο Τσιόδρας», γράφει ένας χρήστης του Twitter και προσθέτει αισιόδοξα. «Κορωνοϊός και επίσημα τέλος. Μια άλλη χρήστης γράφει ότι: «Εγώ πήγα κομμωτήριο σήμερα κι η μάνα μου με πήρε να μου πει πως ο Τσιόδρας επιτέλους κουρεύτηκε. Ούτε ένα κούρεμα να ευχαριστηθώ». Άλλος αναφέρει: «Αφού κουρεύτηκε ο Τσιόδρας θα πάω κι εγώ για κούρεμα».

Η σημερινή προειδοποίηση

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Τσιόδρας σήμερα είπε «Όταν ένας ιός όπως αυτός εμφανίζεται για πρώτη φορά και δεν υπάρχει ανοσία στον πληθυσμό, ούτε αποτελεσματικό για την ώρα εμβόλιο, είναι δύσκολο να προβλέψεις για πόσο θα υπάρχει. Ακόμα μαθαίνουμε για το πλήρες κλινικό εύρος των εκδηλώσεών του πέραν της κλινικής πνευμονίας. Άρα εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη να τον περιορίσουμε. Το ότι όλοι μαζί δεν τον αφήσαμε να κάνει την ανεξέλεγκτή του διαδρομή, δεν σημαίνει ότι τον εξαφανίσαμε. Ο ιός θα εξακολουθεί να υπάρχει, ίσως και μετά το εμβόλιο. Η ιλαρά εξακολουθεί να υπάρχει». Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ακόμα πως ο ιός δεν αποκλείεται να γίνει ενδημικός, δηλαδή να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς να έχει εισαχθεί στην χώρα. Σημειώνεται πως ο ΠΟΥ έχει τονίσει πως πως ίσως ο ιός να μην φύγει ποτέ από τη ζωή μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments