Πολιτισμός

Unhinged: Η πρώτη ταινία που θα παίξει στους κινηματογράφους μετά την καραντίνα

Unhinged: Η πρώτη ταινία που θα παίξει στους κινηματογράφους μετά την καραντίνα
Unhinged: Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου θα είναι η πρώτη ταινία που θα παίξει στους κινηματογράφους μετά το τέλος της καραντίνας.

Unhinged: Η εξάπλωση του κορωνοϊού επηρέασε άμεσα τον κινηματογράφο. Τα γυρίσματα όλων των ταινιών σταμάτησαν, ενώ όσες ταινίες ήταν προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν ανέβαλαν την πρεμιέρα τους. Φυσικά από ένα σημείο και μετά οι κινηματογράφοι σταμάτησαν να λειτουργούν από τη στιγμή που απαγορεύθηκε η κυκλοφορία και οι κινηματογράφοι έκλεισαν τις αίθουσες τους.

Σε όλο τον κόσμο έχει ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων του κορωνοϊού. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξουν και πάλι οι κινηματογράφοι. Ωστόσο δεν θα θυμίζουν το πως ήταν πριν τον ιό. Σε αυτή την κανονικότητα θα επιστρέψουμε όταν βρεθεί το εμβόλιο. Σημαντικό ζήτημα είναι ποιες ταινίες θα μπορούν να παίξουν οι κινηματογράφοι από τη στιγμή που όλες οι μεγάλες παραγωγές έχουν μεταφέρει τις ταινίες τους για μετά το καλοκαίρι.

Το Unhinged κάνει την αρχή

Με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα με το άνοιγμα των κινηματογράφων είναι το Unhinged με τον Ράσελ Κρόου σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρεμιέρα της έχει οριστεί για την 1η Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μόνη μεγάλη παραγωγή που δεν έχει προχωρήσει σε αναβολή της πρεμιέρας είναι το είναι το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν, όμως δεν αποκλείεται η Warner Bros να αλλάξει τελικά γνώμη και να το μεταφέρει για αργότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments