Αθλητισμός

Ευρωλίγκα μεταγραφές: Το μέλλον των Μιλουτίνοφ, Σλούκα και Καλάθη

Ευρωλίγκα μεταγραφές: Το μέλλον των Μιλουτίνοφ, Σλούκα και Καλάθη
Ευρωλίγκα μεταγραφές: Η τρέχουσα σεζόν παραμένει μυστήριο για το πότε θα συνεχιστεί, ωστόσο οι ομάδες από τη πρώτη στιγμή της διακοπής προχωρούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ευρωλίγκα μεταγραφές: Η πανδημία έχει καταφέρει να «παγώσει» κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο πλανήτη. Σιγά σιγά όμως έρχεται η επιστροφή στην κανονικότητα και μαζί με αυτήν η δίψα για την επιστροφή στη δράση. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα οι συζητήσεις ακόμη για τη συνέχιση της σεζόν δεν έχουν βγάλει «λευκό καπνό» με τις ομάδες που συμμετέχουν να περιμένουν το επόμενο διάστημα σαφή απάντηση προκειμένου να κάνουν τον σχεδιασμό τους.

Παρόλα αυτά άπαντες προχωρούν σε συζητήσεις για ενδεχόμενες διορθωτικές κινήσεις στα ρόστερ τους ενόψει της νέας χρονιάς. Η επόμενη σεζόν αναμένεται να φέρει άλλα δεδομένα στη διοργάνωση, καθώς αρκετοί είναι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες που αναμένεται να αλλάξουν… γειτονιά.

Στην Ελλάδα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που φημολογούνται πως θα έρθουν ή θα φύγουν από τους «αιώνιους». Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επεξεργάζονται τα ρόστερ τους κοιτώντας παράλληλα και το πορτοφόλι τους. Ένας από τους παίκτες που το όνομά του βρίσκεται στη πρώτη θέση της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφίβολα ο Νικ Καλάθης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το μέλλον του έμπειρου γκαρντ βρίσκεται στον αέρα, καθώς δύσκολα θα παραμείνει στους «Πράσινους» και τη νέα χρονιά, αφού αναμένεται να του ζητηθεί να μειώσει σχεδόν κατά το ήμισυ τις οικονομικές του απολαβές.

Στον αντίπαλο στρατόπεδο, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερα θέματα να λύσουν. Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστας Σλούκας είναι τα δύο ονόματα που βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στα ρεπορτάζ του συλλόγου. Ο πρώτος πιθανολογείται πως θα αποχωρήσει, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως έχει έρθει η ώρα της επιστροφής στο Λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments