Αθλητισμός

Παναθηναϊκός αντικαταστάτης Φριντέτ: Ο Φόστερ της Χάποελ Χολόν ενδιαφέρει τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός αντικαταστάτης Φριντέτ: Ο Φόστερ της Χάποελ Χολόν ενδιαφέρει τους «πράσινους»
Παναθηναϊκός αντικαταστάτης Φριντέτ: Ο Μάρκους Φόστερ της Χάποελ Χολόν είναι από τους υποψήφιους για να είναι ο αντί-Φριντέτ τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός αντικαταστάτης Φριντέτ: Ο Μάρκους Φόστερ της Χάποελ Χολόν είναι ένας από τους παίκτες που είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης σεζόν ως αντικαταστάτης του Τζίμερ Φριντέτ. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει θητεία στην Ευρώπη και είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει το «τριφύλλι», καθώς αρέσει στον Γιώργο Βόβορα.

Ο Φόστερ αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα από το Ισραήλ και έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο Φόστερ είχε στο Τσάμπιονς Λιγκ 17.8 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ πριν από τους Ισραηλινούς έπαιζε σε Κορέα και Λίβανο. Ο 24χρονος έχει αγωνιστεί σε: Γουοντζού και Τσάμπβιλ, ενώ στο κολέγιο ήταν σε Κάνσας Στέιτ και Κρέιτον.

Δείτε βίντεο με τον Φόστερ εν δράσει

Να σημειώσουμε ότι προπονητής στη Χάποελ Χολόν είναι ο Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας προπονητής πήγε φέτος στην ισραηλινή ομάδα και μάλιστα μεσούσης της σεζόν, ακολουθώντας τη θητεία του στην τουρκική Μπαχτσεχίρ. Εκεί άλλωστε στην Τουρκία έκανε το όνομα του πιο γνωστό στους προπονητικούς πάγκους (Γκαζιαντέπ). Χάρη στον Δέδα, η Χάποελ Χολόν πραγματοποίησε ένα καλό ντεμαράζ στη χρονιά και με ρεκόρ 12-9 τερμάτισε στην 4η θέση, φιλοδοξώντας στη συνέχεια της σεζόν (από 21 Ιουνίου) να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορέσει. Στο BCL δεν πρόλαβε να βελτιώσει τη θέση της ομάδας του δραματικά, αν και τελικά βρέθηκε μία νίκη πίσω από την πρόκριση στα πλέι οφ. Η συμφωνία με τη Χάποελ και τον Δέδα θα ισχύσει για ένα έτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments