Ελλάδα

Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά σήμερα

Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά σήμερα
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μιλήσουν εκτάκτως στις έξι το απόγευμα για να μιλήσουν για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η καθιερωμένη και καθημερινή ενημέρωση από τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά θα αλλάξει. Συγκεκριμένα από την περασμένη Δευτέρα το ραντεβού των πολιτών με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας έχει δοθεί για Τρίτη, Πέμπη και Κυριακή. Βέβαια και τις υπόλοιπες μέρες υπάρχει ενημέρωση, αλλά αυτή γίνεται γραπτά από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ωστόσο το νέο πρόγραμμα θα αλλάξει εκτάκτως σήμερα το απόγευμα. Όπως έγινε γνωστό στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής θα υπάρξει ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των μετακινήσεων. Σήμερα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το πρωτόκολλο στις μεταφορές, πως θα ταξιδεύουμε δηλαδή με πλοία, αεροπλάνα και τρένα, αφού από τη Δευτέρα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και τα ταξίδια στην Κρήτη, ενώ κανείς μπορεί να πηγαίνει με αυτοκίνητο στη Λευκάδα, στην Εύβοια και να περνάει στη Σαλαμίνα.

159 οι νεκροί στη χώρα

Μεγαλώνει η λίστα με τον αριθμό των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς έφτασαν πλέον τους 159, μετά το θάνατο 73χρονης στο ΝΙΜΙΤΣ και μίας 57χρονης στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η 73χρονη ήταν από τα περιστατικά που είχαν προσβληθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η δεύτερη γυναίκα ήταν ηλικίας 57 ετών και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια είχε υποκείμενα νοσήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments