Ελλάδα

Τσιόδρας κορωνοϊός θερμοκρασία: «Μπορούμε να κολλήσουμε τον ιό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες»

Τσιόδρας κορωνοϊός θερμοκρασία: «Μπορούμε να κολλήσουμε τον ιό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες»
Τσιόδρας κορωνοϊός θερμοκρασία: "Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν σκοτώνουν τον κορωνοϊό" επεσήμανε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στη σημερινή ενημέρωση.

Τσιόδρας κορωνοϊός θερμοκρασία: Στις ακραίες για την εποχή θερμοκρασίες και πώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον ιό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της νόσου στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, παραπέμποντας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), επεσήμανε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο «δεν σκοτώνουν» τον ιό.

«Μπορούμε να κολλήσουμε τον ιό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Η άμεση έκθεση στον ήλιο και η θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς δεν έχει προληπτική δράση απέναντι στον κορωνοϊό» επεσήμανε, εν όψει του κύματος καύσωνας. Ειδική αναφορά έκανε και στις θεωρίες περί διασύνδεσης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας με την άνοδο του υδράργυρου, διαμηνύοντας ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση και ότι οι καιρικές συνθήκες αποτελούν συνέπεια των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments