Lifestyle

Ρακέλ Γιακόμπ: Γυμνή στην μπανιέρα η σύζυγος του Ζοζέ Σα [vid]

Ρακέλ Γιακόμπ: Γυμνή στην μπανιέρα η σύζυγος του Ζοζέ Σα [vid]
Ρακέλ Γιακόμπ: H σύζυγος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού απογείωσε τους θαυμαστές της ανεβάζοντας βίντεο μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της.

Ρακέλ Γιακόμπ: Είναι αναμφίβολα είναι από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο Γεώργιος Καραισκάκης. Η σύζυγος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα συνηθίζει να προκαλεί το ανδρικό κοινό με εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα, μιας και διαθέτει ένα από τα πιο πληθωρικά κορμιά συντρόφων ποδοσφαιριστών.

Με αφορμή τον καύσωνα, η Ρακέλ ανέβασε ένα βίντεο ενώ είναι ολόγυμνη στη μπανιέρα και τρέλανε τους θαυμαστές της. Να υπενθυμίσουμε πως το «αμόρε» του Σα είναι ευρέως γνωστό, από την συμμετοχή της και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε τηλεοπτικές σειρές στην πατρίδα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

…She is addictive; Because she possesses a pure heart and a dirty mind! …Ela é viciante; Ela possui um coração puro e uma mente safada! #comingsoon @sarahrachel_photographer 📸 #womanpower #beyouself #beauty #fashion #life #model #blessed #stayhome #staysafe #instablog #instablogger #myway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raquel Jacob (@raqueljacoboficial) στις

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό – όνειρο στο Instagram ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες που προκαλούν αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Πότε με αισθησιακά εσώρουχα, πότε με μικροσκοπικά μαγιό, η Ρακέλ έχει καταφέρει να τρελάνει τους θαυμαστές της και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος είναι από τους πιο τυχερούς ποδοσφαιριστές καθώς η Ρακέλ είναι με διαφορά η ομορφότερη σύντροφος ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως μαζί έχουν και ένα παιδί, τον καρπό του έρωτά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments