Πολιτική

Χαρδαλιάς Μπακογιάννης Ομόνοια: Ήταν λάθος ό, τι έγινε στην πλατεία

Χαρδαλιάς Μπακογιάννης Ομόνοια: Ήταν λάθος ό, τι έγινε στην πλατεία
Χαρδαλιάς Μπακογιάννης Ομόνοια: Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος ό, τι έγινε χθες στην Ομόνοια, ενώ είπε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είχε την παρρησία να αναγνωρίσει το λάθος του.

Χαρδαλιάς Μπακογιάννης Ομόνοια: Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος ό, τι έγινε χθες στην Ομόνοια, ενώ είπε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είχε την παρρησία να αναγνωρίσει το λάθος του λίγες ώρες πριν τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Τα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στις πλατείες ισχύουν για όλους, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς. Θυμίζουμε ότι για το θέμα κυκλοφόρησε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Κώστας Μπακογιάννης άκουσε πολλά αυτές τις ώρες και ανέλαβε την ευθύνη για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

Με βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης απευθύνεται στους πολίτες και τονίζει ότι από χθες ακούει πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το θέμα. Εξηγεί ότι δεν έγιναν εγκαίνια, ούτε φιέστα με ομιλίες και πως και ο ίδιος πήγε μόνο για λίγα λεπτά για να δει το σιντριβάνι να ανοίγει. Αναφέρει, επίσης, ότι η δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα και από τα μεγάφωνα καλούσε τους πολίτες να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. «Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων. Εξέφρασε να περάσει το «κακό» και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Χθες, μετά τα εγκαίνια, ειρωνικό σχόλιο, έκαναν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πηγές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν: «Φαίνεται τελικά ότι ο κορωνοϊος κολλάει στην Αγία Παρασκευή, κολλάει στην Κυψέλη, αλλά όχι έξω από το Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν είναι για φιέστα. Όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε για την πανδημία…». Αιχμηρή ανάρτηση για το θέμα έκανε και η Έλενα Ακρίτα.  «Τί έγινε κύριε Χρυσοχοίδη, τα ΜΑΤ τα ξεχάσατε στο άλλο σας το σακάκι;» ανέφερε η κ. Άκριτα, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή της με δύο φωτογραφίες από τα χθεσινοβραδινά εγκαίνια.

Akrita-1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments