Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντηση σε οπαδό: «Εγώ έχω την ευθύνη, γι΄αυτό θα σου αδειάσω τη γωνιά»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντηση σε οπαδό: «Εγώ έχω την ευθύνη, γι΄αυτό θα σου αδειάσω τη γωνιά»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντηση σε οπαδό: O dpg7000 του απάντησε: «Εγώ έχω όλη την ευθύνη γι΄αυτό θα σου αδειάσω τη γωνιά να βρεις τη λύση».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντηση σε οπαδό: Δυσαρεστημένοι φαίνεται να είναι κάποιο οπαδοί του Παναθηναϊκού από την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μάλιστα του άσκησαν κριτική μέσω των social media. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναικού, απάντησε στα σχόλια μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα ένας ακόλουθός του έγραψε: «Από το insta με follow και unfollow το μέλλον δεν ασπρίζει πάντως πρόεδρε. Η ομάδα των 6 αστεριών να κυνηγά 8αδα και να θεωρείται και επιτυχία είναι τραγικό. Από το 2012 όλο κάποιος μας φταίει αλλά ακόμα το ψάχνουμε… Ποιος να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης άραγε;» Και ο dpg7000 του απάντησε: «Εγώ έχω όλη την ευθύνη γι΄αυτό θα σου αδειάσω τη γωνιά να βρεις τη λύση»

Ενώ ένας ακόμα οπαδός συνέχισε: «Τουλάχιστον βρες τον επόμενο, σε ευχαριστούμε για όλα αλλά δε θα παρακαλάμε κανέναν, κανείς δε θα σου πει να μείνεις». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τελείωσε τη συζήτηση με ένα thumps up.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments