Lifestyle

Χρήστος Μάστορας Καίτη Γαρμπή: Όλοι σε έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή [vid]

Χρήστος Μάστορας Καίτη Γαρμπή: Όλοι σε έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή [vid]
Χρήστος Μάστορας Καίτη Γαρμπή: «Στο μπαρ βρίσκονται τα πιο όμορφα μάτια της ελληνικής δισκογραφίας», είπε ο Χρήστος Μάστορας για την Καίτη Γαρμπή.

Χρήστος Μάστορας Καίτη Γαρμπή: «Απόψε θα περάσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, ξεγνοιασιά, χιούμορ και κυρίως θα υποδεχτούμε σημαντικούς και σπουδαίους καλλιτέχνες για να κάνουν αυτή την βραδιά ξεχωριστή και αξέχαστη» είπε ο Χρήστος Μάστορας, ανοίγοντας αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή. «Μια μοναδική τραγουδίστρια, μια γυναίκα που όλοι έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή. Εκτός από τις άπειρες επιτυχίες, εκτός από την ακαταμάχητη γοητεία της, είναι ένας άνθρωπος που, όπως λέει και ένα από τα πιο υπέροχά της τραγούδια, έχει μια καρδιά από “ατόφιο χρυσάφι”. Στο μπαρ βρίσκονται τα πιο όμορφα μάτια της ελληνικής δισκογραφίας».

Ενώ εκείνη από την πλευρά της απάντησε: «Ξέρεις πόσο σας θαυμάζω, πόσο σας αγαπώ. Η χαρά μου είναι διπλή γιατί έχουμε μοιραστεί ένα τραγούδι από τα πιο αγαπημένα μου, την “Πατρίδα” που έχω πει με τον Αντώνη Βαρδή, και μοιράζομαι μαζί σου σε ένα δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες με όλα τα τραγούδια του Φοίβου. Έχω διασκευάσει παλιά τραγούδια και τα μοιράζομαι με πολύ αγαπημένους συναδέλφους, άντρες τραγουδιστές», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια. Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή αφιέρωσε στον γιο της Δημήτρη, το αγαπημένο του δικό της τραγούδι «Το λάθος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments