Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 76χρονος παππούς ασελγούσε στις τέσσερις εγγονές του

Θεσσαλονίκη: 76χρονος παππούς ασελγούσε στις τέσσερις εγγονές του
Θεσσαλονίκη: Για την υπόθεση υπήρξε καταγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στη Νεάπολη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ένας 76χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ενώ προέκυψε ότι κατά τον τελευταίο χρόνο προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Για την υπόθεση υπήρξε καταγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο, αλβανικής καταγωγής, στη Νεάπολη το βράδυ της Παρασκευής, 15 Μαΐου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικους και κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι ο 76χρονος είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Βούλευμα – καταπέλτης για τον ιερέα της Μάνης – Κατηγορούμενος και ο παππούς της 12χρονης

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες βγήκε το βούλευμα για τον ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών στη Μάνη και είναι «καταπέλτης». Τελικά, κατηγορούμενος είναι και ο παππούς του παιδιού, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις, την κακοποιούσε και εκείνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στις 24 σελίδες του βουλεύματος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου, περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμοί στο 12χρονο κορίτσι, από τον ιερέα στο σπίτι του οποίου έμενε με τη μητέρα και τον παππού της. Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι εκείνη τον αποκαλούσε «μπαμπά», καθώς της έλειπε η πατρική φιγούρα.

Εκμεταλλεύτηκε το κορίτσι

Ο ιερέας εκμεταλλεύτηκε ότι το κορίτσι έμενε σπίτι του, τη θέση του και τη σχέση εμπιστοσύνης και την προέτρεψε πολλές φορές να ξαπλώσει μαζί του στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με τη μητέρα της, αλλά αυτή αρνιόταν. Μια ημέρα, μάλιστα, την έπιασε από τα χέρια, την πήγε στο κρεβάτι και της έβγαλε τα ρούχα, χωρίς τη θέλησή της, ενώ προέβη σε ασελγείς πράξεις για πολλή ώρα. Όπως κατέθεσε το παιδί πόνεσε, ενώ είχε και αιμορραγία. Μάλιστα, για να μην τη μαλώσει η μαμά της πέταξε το εσώρουχο με το αίμα…

Το κορίτσι έχει δώσει δύο φορές κατάθεση. Ο ιερέας και ο παππούς της κατηγορούνται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία για τον παππού, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου που χρεώνεται στον ιερέα.viasmos-780x405-1200x829

Ούτε οι ψυχολόγοι άντεχαν τις καταθέσεις

Όπως ανέφεραν οι ειδικοί που εξέτασαν το 12χρονο κοριτσάκι, η μικρή δακρύζει όταν αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση και φορτίζεται συναισθηματικά. Μάλιστα, η μητέρα της και ενώ το παιδί ήταν ήδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» την συμβούλευε να μηn πει σε κανέναν ό,τι είχε γίνει, ενώ ο ιερέας τη ρωτούσε τηλεφωνικά πριν συλληφθεί τι ακριβώς έχει μαρτυρήσει.

Τέλος, αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι στο βούλευμα αναφέρεται ότι το παιδί το έβγαζαν έξω από το σπίτι και το άφηναν νηστικό, ενώ η μητέρα της, σύμφωνα με τις καταθέσεις, παρότρυνε τη μικρή να κατηγορήσει για όλα τον πατέρα της που είναι στη Βουλγαρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments