Lifestyle

Σία Κοσιώνη γενέθλια: Δείτε τα πόσα κλείνει η παρουσιάστρια και τη φωτογραφία που την τράβηξε ο γιος της

Σία Κοσιώνη γενέθλια: Δείτε τα πόσα κλείνει η παρουσιάστρια και τη φωτογραφία που την τράβηξε ο γιος της
Σία Κοσιώνη γενέθλια: Η γνωστή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σήμερα έχει γενέθλια, και το αποκαλύπτει μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία.

Σία Κοσιώνη γενέθλια: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έχει γενέθλια και το μοιράζεται μαζί μας ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει και την ηλικία της. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη κλείνει τα 40, και το μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram με μια υπέροχη φωτογραφία που τράβηξε ο γιος της Σίας Δήμος Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, έγραψε η Σία Κοσιώνη στο Instagram:

«Η κατάσταση έχεις ως εξής: Γίνομαι 40, είναι Σάββατο, έχει καύσωνα και δεν μπορώ να κάνω πάρτι. Συνεπώς, με δημοκρατικές διαδικασίες τα ακυρώνω και θα ξαναγίνω 40 του χρόνου! Ευχαριστώ! Photo credits: Demos Bakoyannis#birthday #40 #newdecade»

Η Σία Κοσιώνη αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία σπούδασε οικονομικά στο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα “New Media, Information and Society”.

Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM. Η επόμενη της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα Sport Day, όπου ανέλαβε την στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Επίσης, ήταν η διευθύντρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments