Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [18/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [18/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [18/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [18/05/20].

Κριός

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με κάποιον δύσκολο τύπο ατόμου. Υποθέτετε ότι είναι απόμακρο αλλά στην πραγματικότητα μπορεί απλώς να είναι ντροπαλό. Κρατήστε χαμηλές τις προσδοκίες σας και μπορεί να πάρετε την απάντηση που θέλετε.

Ταύρος

Εάν αυτό που ψάχνετε είναι η αληθινή αγάπη, θα πρέπει να αφιερωθείτε σε αυτό τον σκοπό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψετε έναν σκασμό λεφτά ή να γραφτείτε σε όποια εφαρμογή γνωριμιών υπάρχει. Σημαίνει ότι θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας στην πιθανότητα του έρωτα.

Δίδυμοι

Δείπνο και ταινία. Πόσο πιο συνηθισμένο θα μπορούσε να είναι ένα ραντεβού; Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να καταφύγετε στα παλιά και δοκιμασμένα αλλά η σημερινή μέρα δεν είναι από αυτές. Εάν εσείς κανονίζετε το πρόγραμμα, κάντε οτιδήποτε – αρκεί να είναι καινούργιο.

Καρκίνος

Εναλλάσσετε την προσοχή σας από το μέλλον στο παρόν, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ανησυχείτε λιγότερο για το πενταετές πρόγραμμά σας και ενδιαφέρεστε περισσότερο για μια επαφή στο εδώ και το τώρα.

 Λέων

Κάποιος ψάχνει μια ευκαιρία για να κάνει κάτι καλό για εσάς, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να αποδεχτείτε την προσφορά του. Μήπως ανησυχείτε ότι θα υποχρεωθείτε; Αν δεν θέλετε κανενός είδους ερωτική σχέση μαζί του, θα πρέπει να είστε ειλικρινείς από την αρχή.

 Παρθένος

Αυτό το άτομο προέρχεται από ένα εντελώς ​διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Με την πρώτη ματιά δεν έχετε τίποτα κοινό. Νιώθετε όμως ικανοποιημένοι από το πόσο εύκολα συνδέεστε μεταξύ σας. Δώστε του μια ευκαιρία.

Ζυγός

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε σε πνευματικό επίπεδο από μια σχέση. Κάποιες φορές όμως, η καρδιά κάνει κουμάντο. Μην βάζετε πολλούς κανόνες στη ζωή σας γιατί στο τέλος θα ξεσπάσετε. Ζητήστε από τους φίλους σας να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό φράγμα ανάμεσα σε εσάς και ένα υποψήφιο φλερτ που μπορεί να παίζει μαζί σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τις ερωτικές σας αναζητήσεις. Γιατί να περιορίζετε τον εαυτό σας σε έναν τόσο μικρό χώρο; Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω που περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Τοξότης

Ο έρωτας θα έρθει με τους δικούς του ρυθμούς, όχι με τους δικούς σας. Και χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια από όση νομίζετε. Για την ακρίβεια, όσο λιγότερο προσπαθείτε τόσο το καλύτερο. Αφήστε το άλλο άτομο να σας κυνηγήσει.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας θέλει να κινηθεί προς μερικές άγνωστες κατευθύνσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακολουθήστε την. Η εξερεύνηση θα κάνει καλό, τόσο σε εσάς όσο και στην ερωτική σας ζωή. Η αγάπη κρύβεται εκεί που δεν το περιμένετε.

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να καταλάβετε αν πρόκειται για χυλόπιτα ή αν εσείς οι δύο προσπαθείτε να τα φτιάξετε. Εάν τα όρια μεταξύ καβγά και φλερτ είναι δυσδιάκριτα, ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε καινούργια μέρη για φλερτ. Εκτός αν κατά βάθος το απολαμβάνετε.

 Ιχθύες

Σήμερα η ονειροπόληση δεν είναι πολυτέλεια… Είναι αναγκαιότητα, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Η φαντασία σας παίζει σημαντικό ρόλο σε όλη σας τη ζωή. Μην σταματάτε να ονειρεύεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments