Ελλάδα

Εμπρησμός Θεσσαλονίκη: Μπαράζ επιθέσεων σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Εμπρησμός Θεσσαλονίκη: Μπαράζ επιθέσεων σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες
Εμπρησμός Θεσσαλονίκη: Τα ξημερώματα της Τετάρτης τυλίχτηκαν στις φλόγες τέσσερα δίκυκλα σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Χαλκιδικής και δύο ΙΧ επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, επίσης στην Ευκαρπία.

Εμπρησμός Θεσσαλονίκη: Τη χθεσινή νύχτα 19 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν νέες επιθέσεις από εμπρηστές σε μοτοσυκλέτες και  οχήματα ΙΧ στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Ευκαρπία (στις Εργατικές Κατοικίες και στην περιοχή «Συντριβάνι»). Ειδικότερα τα ξημερώματα της Τετάρτης τυλίχτηκαν στις φλόγες τέσσερα δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Χαλκιδικής. Αμέσως. στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, μετά από σχετική κλήση που δέχθηκε με   δύο οχήματα και επτά  πυροσβέστες, ενώ και η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Παράλληλα το ίδιο βράδυ, εμπρηστές “λεηλάτησαν” δύο ΙΧ επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, επίσης στην Ευκαρπία, ενώ στο σημείο έσπευσε και πάλι η πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς με επτά πυροσβέστες και δύο οχήματα. Έτσι για τα περιστατικά πραγματοποιειται προανάκριση. Σημειώνεται πως οι μοτοσικλέτες κάηκαν ολοσχερώς και τα ΙΧ υπέστησαν μερική καταστροφή.
Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο ημέρες άγνωστοι πυρπόλησαν, από τις 02:00 έως τις 02:30 τα ξημερώματα, αυτοκίνητα και μηχανήματα ΑΤΜ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ στα περιστατικά επιχείρησαν συνολικά 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, έπειτα από σχετική κλήση που δέχτηκαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δράστες «χτύπησαν» στις εξής περιοχές:

  •  Στο Νέο Κόσμο, όπου έβαλανφωτιάσε 3 οχήματα εταιρείας ταχυμεταφορών, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Καλλιρρόης. Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε άλλα 2 αυτοκίνητα.
  • Στο Παγκράτι, όπου έκαψαν δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Φρύνης και Ηλιάδου.
  • Στη Νέα Σμύρνη, όπου πυρπόλησαν αυτοκίνητα και ΑΤΜ. Ειδικότερα, 2 οχήματα εταιρείας ταχυμεταφορών, στη συμβολή της Σταδίου με τηνΕλ.Βενιζέλου, 1 ΑΤΜ στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την οδό Αιγαίου και 1 ακόμη ΑΤΜ στη συμβολή της οδού Παλαιολόγου με την Ομήρου.
  • Στο Γαλάτσι, όπου έβαλαν φωτιά σε 2 οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αμυκλών.
  • Στην Κυψέλη και ειδικότερα στην οδό Βελβεντού όπου έκαψαν βαν σούπερ μάρκετ.
  • Στο Χαλάνδρι, στην οδό Κώστα Βάρναλη, όπου πυρπόλησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments