Lifestyle

Ανατροπή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Χάλασε» η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ

Ανατροπή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Χάλασε» η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ
Οι φήμες ήθελαν το γνωστό μοντέλο να δίνει τα χέρια με τον σταθμό του Φαλήρου, ωστόσο σήμερα τα ρεπορτάζ έρχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στέλνοντας την Ηλιάνα σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί η φιλολογία πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ προκειμένου να αναλάβει εκεί δική της εκπομπή. Σήμερα τα ρεπορτάζ ήρθαν να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα και να στείλουν το όμορφο μοντέλο σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό από αυτόν που όλοι πίστευαν. Η Ηλιάνα αποτελεί το μήλον της έριδος του τηλεοπτικού τοπίου, καθώς η παρουσία της και η απήχηση που έχει στο κοινό είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαμορφώσει μεγάλες διαφορές στο διαφημιστικό κομμάτι, πράγμα που κοιτάζουν οι ιθύνοντες των σταθμών.

Σύμφωνα όμως με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδάη η Ηλιάνα αν και είχε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ, έκλεισε τελικά με τον Alpha. «Η Ηλιάνα συμφώνησε με τον Alpha, είναι οριστική συμφωνία. Και μάλιστα ως σωστή επαγγελματίας ευχαρίστησε τα στελέχη του ΣΚΑΪ και τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί τους.

Της είχε προταθεί να αναλάβει μία εκπομπή μόδας καθημερινή η οποία θα ξεκινούσε τα Χριστούγεννα και θα προβαλλόταν στην απογευματινή ζώνη και που τώρα πια μπήκε στο συρτάρι. Επίσης της είχαν προτείνει να είναι κριτής στο The Masked Singer, αφού παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη για να συμπληρώσει το ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά: «Η Ηλιάνα θα είναι στον Alpha και τα ραντεβού τα έκανε η μάνατζέρ της, η Έλενα Χριστοπούλου. Εγώ ξέρω όμως πως θα παρουσιάσει το The Bachelor, θα είναι η παρουσιάστρια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments