Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα. Έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές, στις παρέες, στη διασκέδαση. Οι προσεγγίσεις θα γίνουν με έναν τρόπο πιο οικείο και πιο απελευθερωμένο. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, αναγκαίο θα είναι να δοθεί σημασία στις πληροφορίες και στις εξηγήσεις που θα ακουστούν.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στο Ταύρο θα υπάρχει ανάγκη για κατοχύρωση τόσο οικονομική, όσο και αισθηματική. Επιφυλακτικότητα θα εμφανιστεί στις επιδιώξεις και στα ρίσκα, ορισμένοι θα κινηθούν μόνο αν νιώσουν πως το έδαφος είναι σταθερό και δεν υπάρχει κίνδυνος αποτυχίας.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, εμπόδια και δυσκολίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στις συζητήσεις θα πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα πρέπει να υπάρξει σύνεση, οι επιπολαιότητες θα στοιχίσουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να υπάρξει δυναμισμός και αυτοπεποίθηση.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments