Video

Γιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη για το «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Γιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη για το «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Γιάννης Μπέζος: Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του γύρισε τον χρόνο πίσω αναφέροντας μεταξύ άλλων το πως στήθηκε το επιτυχημένο σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδία».

Γιάννης Μπέζος: Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής του Alpha, «Μεσάνυχτα» ήταν χθες βράδυ ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον κλάδο των καλλιτεχνών, την κρίση που προκαλεί η πανδημία στον χώρο αλλά και την δική του πορεία. Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει και για στοιχεία της προσωπικότητάς του θίγοντας και το θέμα πως αποφεύγει να βγάλει φωτογραφίες με το κοινό του.

«Δεν είμαι ευρείας χρήσης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω έξω και θα μοιράζω φιλιά και χάδια. Δε βγάζω φωτογραφίες με το κοινό. Ας στενοχωριέται. Πάντως με εκτιμάει περισσότερο. Σας βεβαιώ. Ξέρει πως δεν του λέω ψέματα. Αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται. Είναι το στυλ μου τέτοιο.

Δεν το κάνω γιατί είμαι σνομπ. Δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τους εκτιμώ και δεν τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα-ίσα που με το έργο μου έχω δείξει πως τους αγαπώ πιο πολύ από άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δε θέλω να χάσω. Ο θαυμασμός δε με ενδιαφέρει. Η εκτίμηση είναι άλλο πράγμα.

Μια φορά μιλούσα με έναν πάρα πολύ καλό συνάδελφό μου, μικρότερο από μένα. Και κάτι λέγαμε για τις φωτογραφίες. Πως εγώ δε βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο. Και μου είπε ότι σκέφτεται να το κάνει και αυτός. “Να μη βγάζεις του είπα. Γιατί αν έχει αντίκρισμα αυτό που κάνεις θα σε έχουν στην καρδιά τους, όχι στο μαξιλάρι τους. Γιατί τη φωτογραφία αυτή οι πρώτοι που θα τη πετάξουν θα είναι αυτοί. Γιατί όταν σε έχουν μέσα τους δεν φεύγεις ποτέ. Αλλά πρέπει να είσαι παρών με τη δουλειά σου και με τη στάση σου γενικότερα”. Το κοινό ακολουθεί αυτούς που είναι γενναίοι» εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος.

Η αποκάλυψη για το «Της Ελλάδος τα παιδιά» και η συνομιλία με τον Μίνωα Κυριακού

Για το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, όπου αποκάλυψε και τι του είχε πει τότε ο Μίνωας Κυριακού.

«Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” μου είχε πει “πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, αλλά κάνε το για το γινάτι σου”. Συμβαίνει καμιά φορά, δεν πίστευαν τότε, είναι και πολλά χρόνια πριν, ήταν σε τελείως άλλο αστερισμό οι σταθμοί τότε, απλά εγώ ήμουν στην τρέλα μου και επειδή το υπερασπίστηκα λυσσαλέα πέτυχε είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments