Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κοινοί στάση για την επανέναρξη της Ευρωλίγκας

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κοινοί στάση για την επανέναρξη της Ευρωλίγκας
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι δυο Ελληνικές ομάδες παρουσιάζουν κοινά στοιχεία στην γραμμή που θα ακολουθήσουν για την επανέναρξη της Ευρωλίγκας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ευρώπη επηρέασε την καθημερινότητα του κόσμου. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο αθλητισμός. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες είχαν σταματήσει την περίοδο που οι χώρες μπήκαν σε καραντίνα. Σιγά σιγά ο κόσμος επιστρέφει στην καθημερινότητα του και το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ.

Η Ευρωλίγκα θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων που έχουν ήδη ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι το επόμενο διάστημα. Η πρόθεση της διοργάνωσης είναι οι ομάδες να επιστρέψουν στο παρκέ και με κάποιο τρόπο να τελειώσει αυτή η ιδιαίτερη σεζόν.

Η στάση που θα κρατήσουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Την προσεχή Δευτέρα οι ομάδες θα έχουν μίτινγκ προκειμένου να πέσουν στο τραπέζι οι προτάσεις για την επιστροφή της λίγκας. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει μεν κλειστά χαρτιά και περιμένει να ακούσει το πλάνο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σοβαρές αμφιβολίες για το πως μπορεί να τελειώσει ομαλά η σεζόν.

Την ίδια ώρα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ακόμα κάποια επίσημη θέση. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι θέλουν να έχουν μια πλήρη εικόνα για το πλάνο. Να ακούσουν τις προτάσεις που θα υπάρξουν. Και τότε θα αποφασίσουν. Από την άλλη, το «τριφύλλι» σκέφτεται τα ίδια με τον Ολυμπιακό για το θέμα του αν είναι εφικτή η συνέχιση της σεζόν και θεωρεί κι αυτό ότι το όλο πλάνο δεν μπορεί εύκολα να πάρει σάρκα και οστά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments