Ελλάδα

34χρονη βιτριόλι: «Δεν είναι απίθανο να πρόκειται για συμβόλαιο που εκτελέστηκε από γυναίκα»

34χρονη βιτριόλι: «Δεν είναι απίθανο να πρόκειται για συμβόλαιο που εκτελέστηκε από γυναίκα»
34χρονη βιτριόλι: Το σενάριο να υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για την 34χρονη Ιωάννα εξετάζουν οι Αρχές για την επίθεση στην Καλλιθέα. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της.

34χρονη βιτριόλι: Σε νέες δηλώσεις για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα προχώρησε ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας σε σχέση με τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της 34χρονης, μιλώντας στο Open σήμερα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι η πελάτισσά του έχει «δείξει» για την επίθεση που δέχθηκε συναδέλφους της. Επισήμανε, μάλιστα, ότι είχε μια σύντομη συνομιλία, διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, με την Ιωάννα και τη Δευτέρα, στην οποία συζήτησαν για την υπόθεση. «Μου είπε ότι δεν είχε με κανέναν καμία διαφορά. Δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποιος μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο κ. Λύτρας σημείωσε: «Από το περιβάλλον της δεν μπορούμε να πάρουμε καμία πληροφορία. Δεν ξέρουν κάτι ούτε ο πατέρας της, ούτε η μητέρα της αλλά ούτε και ο αδερφός της. Από το οικογενειακό περιβάλλον της λένε ότι ουδέποτε τους είχε διαμαρτυρηθεί πως είχε το παραμικρό πρόβλημα».

«Η Αστυνομία, θεωρώ, ότι κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της. Έχει εξετάσει άτομα και από τον επαγγελματικό της χώρο. Έχει εξετάσει και κάποιους φίλους της». Από την πλευρά του, πάντως, ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε: «Φαινομενικά ήταν μια εύκολη περίπτωση, υπήρχαν κάμερες. «Αποδεικνύεται πάντως ότι δεν είναι τόσο εύκολη η υπόθεση αλλά θα φροντίσουμε για την εξιχνίασή της», πρόσθεσε.

Ο Απόστολος Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η γυναίκα που έκανε την επίθεση να μην γνώριζε την Ιωάννα και να λειτούργησε με συμβόλαιο. «Δεν είναι απίθανο να είναι ένα συμβόλαιο, το οποίο να είχε εκτελεστεί από μια γυναίκα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση», σημείωσε ο δικηγόρος.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Όπως αναμενόταν, οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι το «όπλο» που χρησιμοποιήθηκε από την μαυροφορεμένη γυναίκα κατά της 34χρονης Ιωάννας, ήταν θειικό οξύ ή βιτριόλι, όπως είναι ευρύτερα γνωστό. Τα ερωτηματικά για την υπόθεση συνεχίζουν να είναι πολλά αφού οι Αρχές εξετάζουν 12 ώρες βίντεο για να βγάλουν συμπεράσματα ή να ανακαλύψουν οτιδήποτε βοηθητικό για την έρευνα.

Το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξε ακριβώς τι χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της άτυχης Ιωάννας, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστης, τι άκρες είχε ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο να το παρασκεύασε μόνη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments