Πολιτική

Τέλος – Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τέλος – Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησε φαίνεται πως ήταν και η σωστή αφού ο κόσμος άκουγε τα διαγγέλματα του πρωθυπουργού και ένιωθε μια ανακούφιση και μια σιγουριά ότι η χώρα είναι σε καλά χέρια.

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορωνοϊού και λίγο πριν ο φονικός ιός φτάσει και στη χώρα μας το κυβερνητικό επιτελείο, αλλά και προσωπικά ο πρωθυπουργός είχαν αποφασίσει ότι εκείνος θα ήταν που για κρίσιμα ζητήματα θα έβγαινε και θα μιλούσε στον ελληνικό λαό, δείχνοντας ότι είναι μαζί του στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Η επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησε φαίνεται πως ήταν και η σωστή αφού ο κόσμος άκουγε τα διαγγέλματα του πρωθυπουργού και ένιωθε μια ανακούφιση και μια σιγουριά ότι η χώρα είναι σε καλά χέρια, ακόμη και όταν επρόκειτο να τεθεί σε καραντίνα.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά στα σπίτια όλων των Ελλήνων με την καθημερινή ενημέρωση, αλλά σε κρίσιμα ζητήματα έβγαινε ο ίδιος μπροστά με τα διαγγέλματά του. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέλεξε να επικοινωνεί τις θέσεις της κυβέρνησης και τις μεγάλες αποφάσεις για αυστηροποίηση των μέτρων, τις απαγορεύσεις αλλά και την άρση των μέτρων και το πρόγραμμα για ενίσχυση της οικονομίας, αποκλειστικά μέσα από διαγγέλματα.

Βέβαια τα διαγγέλματα ήταν μαγνητοσκοπημένα και κανένας δημοσιογράφος δεν μπορούσε να θέσει κάποια ερώτηση στον πρωθυπουργό, ενώ απαντήσεις έδινε τις επόμενες ημέρες των διαγγελμάτων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σήμερα ο πρωθυπουργός αποφάσισε να “σπάσει” την επικοινωνιακή πολιτική των διαγγελμάτων και θα παραχωρήσει σε λίγη ώρα την πρώτη του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Star Channel και στη Μάρα Ζαχαρέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments