Αθλητισμός

Καριέρα Ιμπραΐμοβιτς: Φόβοι για πρόωρο τέλος

Καριέρα Ιμπραΐμοβιτς: Φόβοι για πρόωρο τέλος
Καριέρα Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός σούπερ σταρ τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, η οποία δεν αποκλείεται να αναγκάσει τον παίκτη να πει βάλει πρόωρο τέλος της καριέρας του.

Καριέρα Ιμπραΐμοβιτς: Η ατυχία χτύπησε τον Σουηδό επιθετικό. Στην προπόνηση της Μίλαν, ο Ζλάταν τραυματίστηκε, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά. Ο διεθνής άσος θα κάνει τους απαραίτητους ελέγχους αύριο ώστε να διαγνωστεί το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως υπάρχουν φόβοι πως πρόκειται για ρήξη αχιλλείου, ένας τραυματισμός που θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο δημοσιογράφος Πιέτρο Πρότα ανέφερε τα εξής:

“΄Άσχημος τραυματισμός για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αναμένουμε τα ιατρικά τεστ, αλλά μπορεί να είναι εκτός για μεγάλο διάστημα”.

Με τον παίκτη να διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του δεν αποκλείεται ένας τέτοιος τραυματισμός να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του παίκτη, ο οποίος αν το βάλει στόχο να επανέλθει τότε μπορούμε να μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του. Η καριέρα του Σουηδού σούπερ σταρ δεν αποκλείεται να τερματιστεί άδοξα, καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία η ζημιά που έχει υποστεί στον αχίλλειο τένοντα είναι αρκετά σοβαρή.

Ο Ζλάταν έχει καταφέρει στα 39 του να υπερηφανεύεται για μια καριέρα που όμοιά της δύσκολα θα βρεθεί άλλη. Ο Σουηδός έχει αγωνιστεί σε πολλές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο μιας και πρόσφατα επέστρεψε στην Ιταλία ολοκληρώνοντας το πέρασμά του στο MLS και τους Λος Άντζελες Γκάλαξυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments