Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [27/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [27/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [27/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [27/05/20].

Κριός

Έχετε αρχίσει να ανησυχείτε για το πότε επιτέλους θα επικοινωνήσει μαζί σας αυτός/ή ο/η κούκλος/α που γνωρίσατε πρόσφατα; Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να βρείτε κάτι άλλο για να απασχολήσετε το μυαλό σας. Να δείτε που μόλις το ξεχάσετε, θα σας τηλεφωνήσει.

Ταύρος

Είστε χαρούμενοι και το ξέρετε. Δείξτε το! Κάντε λίγο θόρυβο! Οι άλλοι άνθρωποι έλκονται από την ενέργειά σας. Είστε στα καλύτερά σας και όλοι μπορούν να το δουν.

Δίδυμοι

Σήμερα να περιμένετε ότι θα εξελιχθεί μια παράξενα παραγωγική συζήτηση, αλλά μόνο αν είστε έτοιμοι για αυτήν. Δώστε προσοχή και ψάξτε βαθιά σε όσα σας λένε οι άλλοι. Κάντε μελετημένες ερωτήσεις.

zodia-love-erotas-zevgari7-1200x800

Καρκίνος

Είτε προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη είτε απλώς έχετε επικεντρώσει τη γοητεία σας σε ένα και μόνο ξεχωριστό άτομο, σήμερα έχετε κάτι μοναδικό που λειτουργεί προς όφελός σας. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε θα το χάσετε. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ενέργεια!

Λέων

Σήμερα δώστε προτεραιότητα στη δουλειά πριν τη διασκέδαση ή τουλάχιστον έτσι δείξτε. Βεβαιωθείτε ότι οι προτεραιότητές σας είναι όπως πρέπει και ότι το πρόγραμμά σας είναι διαχειρίσιμο. Λογικά θα σας μείνει και αρκετός χρόνος για διασκέδαση.

Παρθένος

Αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Θα κάνετε πολύ καλύτερη εντύπωση αν αρχίσετε να μιλάτε για μια παγιωμένη πεποίθησή σας ή μια συναρπαστική ιδέα από τους τυχαίους ανταγωνιστές σας που απλά φλυαρούν χωρίς να λένε κάτι ουσιαστικό.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς, αρκεί να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας. Βάλτε φρένο σε οποιαδήποτε τάση να αντιδράσετε υπερβολικά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε με λίγη γιόγκα, παίρνοντας βαθιές αναπνοές ή κάνοντας οτιδήποτε άλλο λειτουργεί για εσάς.

Σκορπιός

Το ανταγωνιστικό σας πνεύμα έχει βγει στην επιφάνεια για να το δει όλος ο κόσμος. Είναι, όμως, αυτός ο σωστός δρόμος για να βρείτε την αληθινή αγάπη; Να θυμάστε ότι ο σκοπός δεν είναι η νίκη αλλά να περάσετε καλά.

Τοξότης

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που έχουν περισσότερη σημασία στην ερωτική σας ζωή, ειδικά τώρα. Ντυθείτε αναλόγως, φροντίζοντας λίγο περισσότερο την εμφάνισή σας ή προσθέτοντας μια μικρή λεπτομέρεια που θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος. Επίσης, επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε. zodia-love-erotas-zevgari4

Αιγόκερως

Βγείτε από το καβούκι σας, χαλαρώστε και διασκεδάστε σήμερα. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και κάντε κάτι φανταστικό με όποιον τρόπο μπορείτε τώρα.

Υδροχόος

Δεν ψάχνετε για κάποιον/α που να ακολουθεί το πλήθος. Οι προσευχές σας θα εισακουστούν και σήμερα θα έρθει στο δρόμο σας κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται ή όχι για τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας, θα είναι μια υπέροχη γνωριμία.

Ιχθύες

Ανεξάρτητα από το μέσο που θα επιλέξετε – e-mail, γλώσσα του σώματος, γκράφιτι στους τοίχους- το μήνυμά σας πετυχαίνει το στόχο του. Ποιος χρειάζεται τα προξενιά όταν εσείς οι ίδιοι έχετε την ικανότητα να βρίσκετε το κατάλληλο άτομο για εσάς;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments