Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένεται η ταυτοποίηση και η απόδειξη λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένεται η ταυτοποίηση και η απόδειξη λέει ο δικηγόρος της 34χρονης
Επίθεση με βιτριόλι: Ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε λόγο για τη μεγάλη πρόοδο στις έρευνες της αστυνομίας, ενώ σημείωσε ότι "ελπίζουμε όλοι ότι θα μπορέσει η αστυνομία να καταλήξει με βεβαιότητα και να αποδείξει τη δράστρια".

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να “χτενίζουν” τις επαφές της 34χρονης Ιωάννας και να συλλέγουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν, σημειώνοντας δε, μεγάλη πρόοδο στις έρευνες τους. Έτσι, ο κλοιός σφίγγει για την μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, μιλώντας σήμερα το πρωί 28 Μαΐου, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι δεν αρκούν οι ενδείξεις που υπάρχουν, γι’ αυτό αναμένεται η ταυτοποίηση και η απόδειξη. Συγκεκριμένα είπε: «Πράγματι έχει συντελεστεί μεγάλη πρόοδος στις έρευνες και ελπίζουμε όλοι ότι θα μπορέσει η αστυνομία να καταλήξει με βεβαιότητα και να αποδείξει» ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ενώ σημείωσε ότι νομίζει «ότι οι έρευνες είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και περιμένουμε όλοι την την ταυτοποίηση και την απόδειξη».

«Στην αρχή υπάρχει το σοκ της επίθεσης, αλλά περνώντας ο χρόνος ανασύρει μνήμες και τις μεταφέρει στην αστυνομία» είπε για την 34χρονη. «Το μυαλό του ανθρώπου μπορεί να φθάσει σε ασύλληπτα μονοπάτια που καταστρέφουν ζωές. Εξετάζονται ότι στοιχεία υπάρχουν», πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Το δυσκολότερο είναι το μετά. Θα πρέπει να αποκαταστήσει ένα μεγάλος μέρος των βλαβών που έχει υποστεί, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Έχει μακρύ δρόμο», κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να ταυτοποιήσει τη γυναίκα που έκανε τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης κοπέλας προς τους αστυνομικούς, προκύπτει το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, το οποίο παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Τα μαλλιά της έχουν χρώμα μελί με μήκος μέχρι τον ώμο. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, είναι αδύνατη και με αθλητικό ανάστημα και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη χρονική στιγμή που έγινε.

Η γυναίκα με το βιτριόλι προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες, καθώς φαινόταν ότι ήταν οικεία με την περιοχή και τον χώρο εργασίας της Ιωάννας. Έκανε, όμως, ένα λάθος. Δεν κατάφερε να ξεφύγει από όλες, καθώς μια συγκεκριμένη την έχει καταγράψει και μόλις τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας, τότε θα γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας που πραγματοποίησε αυτή την σκληρή, εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Star, η γυναίκα με το βιτριόλι είναι αυτή που είχαν υποψιαστεί οι Αρχές από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments