Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η εποχή δημιουργεί καθημερινά άγχη και προβλήματα σε όλους μας. Ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά, οικογένεια απασχολούν συνέχεια το μυαλό του ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις κάνοντας καλύτερη τη ζωή του. Μέσα σε όλα αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας βρίσκεται όσο ποτέ άλλοτε περισσότερο στο προσκήνιο, με την πανδημία να αφήνει γερά το στίγμα της στη κοινωνία.

Οι αστρολόγοι προσπαθούν μέσω των ζωδίων να εξηγήσουν τα φαινόμενα και να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα που μας απασχολούν. Η γνωστή μελλοντολόγος, Βίκυ Παγιατάκη καθημερινά μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο OPEN TV αναλύει όλα τα ζώδια δίνοντας τις δικές της προβλέψεις.

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι οικογενειακές και οι προσωπικές υποθέσεις. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για κατανόηση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία. Οι διαθέσεις θα γίνουν θετικές και συγκαταβατικές, ωστόσο δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα στόχος θα είναι η εξασφάλιση και η κατοχύρωση, τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση, έμφαση θα δοθεί στην προβολή και στον εντυπωσιασμό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, γενικότερα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ και για προσεγγίσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις αγορές και στα υλικά αποκτήματα καλλωπισμού, ίσως κάποιοι να μην καταφέρουν να αποφύγουν τις υπερβολές.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments