Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [28/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [28/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [28/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [28/05/20].

Κριός

Σήμερα να έχετε το νου σας σε κάποιο εμπόδιο που μπορεί να προκύψει στην ερωτική σας ζωή. Είναι εκεί για καλό λόγο. Το να προσπαθήσετε να το σπρώξετε μακριά, είναι πράγματι η καλύτερη τακτική για να ακολουθήσετε; Δοκιμάστε να το παρακάμψετε!

Ταύρος

Αισθάνεστε προσγειωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Είστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο στην ερωτική σας ζωή. Η ενέργειά σας δημιουργεί μια κατάσταση στην καρδιά, το κορμί και το μυαλό σας που εγγυάται ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε έναν καινούργιο έρωτα.

Δίδυμοι

Έχετε μείνει πίσω στην αφήγηση ιστοριών και ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό. Πείτε μια απίθανη ιστορία σε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α, ζητήστε του/της να σας πει μία σε αντάλλαγμα. Φροντίστε να έχετε κάνει την έρευνά σας πρώτα. Όσο περισσότερο ενημερωμένοι είστε για το άτομο που έχετε απέναντί σας, τόσο το καλύτερο.

Καρκίνος

Αν η ζωή ήταν κρουαζιερόπλοιο, εσείς θα είχατε το ρόλο του υπεύθυνου δραστηριοτήτων. Σκεφτείτε μερικές διασκεδαστικές ιδέες και να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τρόπους για να βελτιώσετε τις πιθανότητες δημιουργίας ερωτικών σχέσεων.

Λέων

Είναι πολύ πιθανό να το παρακάνετε σήμερα. Θα πρέπει να εξασκηθείτε στην αυτοσυγκράτηση, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα και άλλα θέματα συναισθηματικής φύσεως. Ίσως η καλύτερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε τώρα, είναι να αφήσετε τους θαυμαστές σας να σας κυνηγήσουν.

Παρθένος

Αν κοιτάξετε βαθιά στο μυαλό και την καρδιά των άλλων ανθρώπων, θα μάθετε πολλά. Κάντε διαφορετικές ερωτήσεις από ότι συνήθως και θίξτε πιο σοβαρά ζητήματα. Το σύμπαν έχει πολλά να προσφέρει σε όσους πραγματικά επιζητούν τη γνώση.

Ζυγός

Χρειάζεστε λίγο χώρο για να αναπνεύσετε τώρα. Θα πρέπει επίσης να δώσετε σε μια συγκεκριμένη ερωτική προοπτική, αρκετό χώρο για να αναπτυχθεί. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά αν θέλετε να μην χάσετε την ευκαιρία σε αυτή την εύθραυστη στιγμή.

Σκορπιός

Μια κίνηση που εσείς θεωρείτε αποφασιστική, κάποιος άλλος μπορεί να την εκλάβει ως πιεστική. Σκεφτείτε πώς ακούγεται αυτό που λέτε και προσπαθήστε να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι από όσο συνήθως. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Τοξότης

Θα πρέπει σίγουρα να αφήσετε το τελευταίο σας φλερτ να έχει τον τελευταίο λόγο. Βάλτε τα δυνατά σας για να τον διευκολύνετε να συνεχίσει ό,τι κάνει, όσο και αν σας εκνευρίζει αυτό. Πρέπει να αποφασίσει ένα-δυο πράγματα.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζητήσετε συγγνώμη για ένα λάθος που κάνατε τις τελευταίες εβδομάδες ή να πάτε ακόμη πιο πίσω και να προσπαθήσετε να διορθώσετε κάτι που κάνατε. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά σίγουρα η προσπάθεια σας θα αναγνωριστεί!

Υδροχόος

Υπάρχει σοβαρός λόγος που σας έλκουν περίεργα, φαινομενικά ασήμαντα πράγματα τώρα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το βαθύτερο νόημα ή απλώς την αστεία πλευρά σε λεπτομέρειες που οι άλλοι επιλέγουν να παραβλέψουν.

Ιχθύες

Σας αρέσουν οι αναγνώσεις ποίησης, οι γκαλερί και οι περίπατοι σε πάρκα και κήπους. Εάν δυσκολεύεστε να πάτε σε τέτοια μέρη λόγω των συνθηκών, μπορείτε να τα βρείτε όλα στο διαδίκτυο. Χαρείτε τις ομορφιές αλλά και τα περίεργα της φύσης, ακόμη και μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Τον τελευταίο καιρό έλκεστε από οτιδήποτε ασυνήθιστο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments