Video

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 31: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29/5

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 31: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 29/5
Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 31: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (29/05/2020) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 30: Η Κιβιλτσίμ περνά στο επόμενο μέρος του σχεδίου της να αντικαταστήσει μια για πάντα τη Μπελίζ. Ο πατέρας του Ντεμίρ βρίσκεται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ σε σοβαρή κατάσταση. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος το περιστατικό, αν και βρίσκεται ήδη σε επιτήρηση για την απερίσκεπτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εν τω μεταξύ, στην περίπτωση της νεαρής ασθενούς που αναλαμβάνει η Νάζλι και ο Αλί, για να σώσουν τη ζωή της θα πρέπει να καταστρέψουν το όνειρό της.

Ο Αλί έχει άλλη μια δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσει, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δώσει στη Νάζλι το χρόνο και την απόσταση που του ζήτησε. Η Νάζλι παραμένει μπερδεμένη, μέχρι που η καλύτερή της φίλη σώζει ακόμα μια φορά την κατάσταση και τη βοηθά να δει τα πράγματα καθαρά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ είδαμε πως: Επιτέλους τα πράγματα βελτιώνονται και η κατάσταση στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ φαίνεται πως επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα. Η Μπετούς και η αδελφή της είναι και οι δυο τους καλά και μπορούν επιτέλους να ξαναδούν η μια την άλλη. Ο τοκετός της εγκύου ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο ανορθόδοξες και επικίνδυνες συνθήκες, όμως μητέρα και νεογνό ευτυχώς τα κατάφεραν. Ο Φέρμαν ξεπερνά τον κίνδυνο και η Μπελίζ, πιο ανακουφισμένη από ποτέ, μπορεί επιτέλους να πάει κοντά του.

Ο αποκλεισμός του μισού νοσοκομείου λήγει χωρίς άλλα θύματα, όμως οι συνέπειες όσων συνέβησαν αυτές τις δραματικές ώρες θα παραμείνουν για καιρό. Η Νάζλι μετανιώνει πικρά για όσα αποκάλυψε στον Φέρμαν όταν νόμιζε πως θα τον χάσει για πάντα. Ο Αλί δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια ξεκάθαρη απάντησή της και αρχίζει να πιστεύει ότι έχει πια χαθεί κάθε ευκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments