Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/05/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/05/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Παρασκευή [29/05/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Παρασκευή [29/05/20].

Κριός

Το σύμπαν σήμερα μπορεί να μην ενθαρρύνει το είδος της ρομαντικής βραδιάς που ελπίζατε, αλλά σίγουρα δεν θα απογοητευθείτε. Εάν μιλάτε καιρό με κάποιο άτομο μέσω διαδικτύου, οι συνομιλίες σας θα αποκτήσουν άλλο νόημα.

Ταύρος

Εάν εσείς και το ταίρι σας ψάχνετε για περιπέτεια και ενθουσιασμό, επωφεληθείτε από το σημερινό πλανητικό σκηνικό για να δώσετε μια ώθηση στη σχέση σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προγραμματίσετε κάτι για το κοινό σας μέλλον. Ακόμη και αν χρειαστεί να βγείτε από την πεπατημένη για να δώσετε μια φρέσκια πνοή στη σχέση σας, κάντε το. Αξίζει τον κόπο.

Δίδυμοι

Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα, θα σας παρακινήσει να κάνετε δραστικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Μπορεί για παράδειγμα να βρείτε ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για να το κερδίσετε.

Καρκίνος

Η γοητεία σας σήμερα είναι σχεδόν μαγνητική. Εάν για οποιονδήποτε λόγο αισθάνεστε μελαγχολία, επιτρέψτε σε αυτή την υπέροχη ενέργεια να σας συνεπάρει. Κάποιο άτομο που είναι ερωτευμένο εδώ και καιρό μαζί σας, μπορεί να αποφασίσει επιτέλους να κάνει την αποφασιστική κίνηση. Για αυτό να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση.

Λέων

Μια συγκεκριμένη λεκτική αλληλεπίδραση που ξεκινά με έναν κάπως απρόβλεπτο τρόπο, καταλήγει σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό αποτέλεσμα. Ίσως μέσω μιας συζήτησης, ανακαλύπτετε ότι κάποιο πρόσωπο που νομίζατε ότι ξέρετε, είναι εντελώς διαφορετικό στην πραγματικότητα. Χαλαρώστε και διασκεδάστε το.

Παρθένος

Ο έρωτας πάντα περιλαμβάνει το στοιχείο της έκπληξης, κάτι που σήμερα γίνεται προφανές. Εκεί που νομίζατε ότι πλέον μπορείτε να χαλαρώσετε και να μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο, γνωρίζετε κάποιον/α που θα αναστατώσει τη ζωή σας. Θα αισθανθείτε ερωτοχτυπημένοι πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα δώσει μια αναγκαία ώθηση, τόσο στην κοινωνική όσο και στην ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια σοκαριστική αποκάλυψη για να σας εξάψει το ενδιαφέρον. Μπορεί επίσης να μάθετε κάτι για κάποιο άτομο που γνωρίζετε, και το θεωρείτε ενοχλητικό αλλά ενδιαφέρον. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια, εξαρτάται από το αν μπορείτε να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται – ή όχι.

Σκορπιός

Εάν η ερωτική σας ζωή χρειάζεται λίγο ενθουσιασμό, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε. Μια συζήτηση συγκεκριμένα, μπορεί να εξάψει την περιέργειά σας: Να σας κάνει να δείτε ότι υπάρχουν και άλλοι – και συγκεκριμένα κάποιος/α- που μοιράζονται τις μοναδικές και πρωτότυπες απόψεις σας. Εάν είστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, όλα τα άλλα είναι πιθανά.

Τοξότης

Η ενέργεια των άστρων σήμερα μπορεί να προκαλέσει την επανασύνδεσή σας με κάποιο άτομο που ξέρατε αλλά είχατε σχεδόν ξεχάσει. Προφανώς εκείνο δεν έχει ξεχάσει εσάς, αφού καταφέρνει να βρεθεί στο πλάι σας ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Στην αρχή θα σοκαριστείτε, αλλά μετά θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν θα ανακαλύψετε πόσο καλά τα πάτε πλέον μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Όποια και αν ήταν η σχέση σας με κάποιο άτομο στο παρελθόν, όλα θα αλλάξουν ξαφνικά. Μπορεί να συμβεί κάτι απλό και ασήμαντο που θα πυροδοτήσει την αλλαγή. Στο εξής, εσείς οι δύο μπορείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας σαν ένα – κάτι πραγματικά καινούργιο για εσάς.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρική ενέργεια προμηνύει ένα απροσδόκητο γεγονός που θα επηρεάσει άμεσα την ερωτική σας ζωή. Όσο και αν θα θέλατε να λάβετε κάποιου είδους προειδοποίηση για αυτό, το σύμπαν δεν θα σας κάνει τη χάρη. Θα μπείτε κατευθείαν στα βαθιά και θα πρέπει να μάθετε να κολυμπάτε αμέσως.

Ιχθύες

Ένα ραντεβού που έχετε προγραμματίσει για απόψε, κρύβει πολλές εκπλήξεις και τόνους διασκέδασης. Το πλανητικό σκηνικό της μέρας υποδηλώνει ότι αν μέχρι τώρα δεν έχετε καταλάβει πώς σκέφτεται αυτό το άτομο, μετά από μερικές ώρες συζήτησης θα αισθάνεστε ακόμη πιο μπερδεμένοι. Το σίγουρο είναι ότι περνάτε πολύ καλά μαζί και θέλετε οπωσδήποτε να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments