Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [30/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [30/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [30/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [30/05/20].

Κριός

Είναι πολύ εύκολο να πετύχετε κάτι όμορφο στην ερωτική σας ζωή τώρα. Η ώθηση που σας δίνει η ενέργειά σας, θα βοηθήσει. Επιπλέον, ευνοείται η τεχνολογία. Μήπως να ρίξετε μια ματιά σε μερικές νέες εφαρμογές γνωριμιών;

Ταύρος

Μπορεί να στοχεύετε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, η ενέργειά σας σήμερα επικεντρώνεται κυρίως στο πώς. Βρείτε ευχαρίστηση σε ό,τι συμβαίνει εδώ και τώρα. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και αφήστε τον έρωτα να έρθει σε εσάς με τους δικούς του όρους.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για ανεμοστρόβιλο! Έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να προσελκύσετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Για να μην πούμε για τις αστείες καταστάσεις και τις φοβερές αλληλεπιδράσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Καρκίνος

Τα μικρά πράγματα μετράνε τώρα. Είτε μιλάτε με ένα καινούργιο άτομο είτε τσεκάρετε τις προοπτικές σας στο διαδίκτυο, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Θα μάθετε πολλά για το αν ταιριάζετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Βγάλτε την ατζέντα με τα ραντεβού, μιλήστε με τους φίλους σας και προετοιμαστείτε για διασκέδαση. Τα σχέδια που θα κάνετε σήμερα, θα έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα για εσάς.

Παρθένος

Όσο γρήγορα και αν σκέφτεστε σήμερα, δεν βλάπτει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο για να κατανοήσετε αυτές τις σκέψεις. Επιλέξτε τα λόγια σας ανάλογα με την επίδραση που θα έχουν στους ακροατές σας.

Ζυγός

Είναι ωραίο που νιώθετε άνετα με την αφηρημένη πλευρά της ζωής (και του έρωτα) αυτή τη στιγμή. Αναζητήστε μοτίβα και προσπαθήστε να κατανοήσετε όσα σας φαίνονται παράλογα.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί με όσους ζητούν ερωτικές συμβουλές. Μπορεί να έχουν μια σωστή απάντηση στο μυαλό τους – και σίγουρα οτιδήποτε άλλο θα ερμηνευθεί ως λάθος. Κάντε τους απλώς μερικές ερωτήσεις και κρατήστε ουδέτερη στάση.

Τοξότης

Εάν όλα κυλούν ήρεμα στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να κάνετε κινήσεις και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε ένα διαδικτυακό φλερτ αν δεν έχετε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ρωτήστε τους φίλους σας για τις καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών.

Αιγόκερως

Μερικοί λένε ότι τα αντίθετα έλκονται. Ίσως σήμερα προσελκύετε μερικά άτομα που είναι αρκετά διαφορετικά από εσάς. Βρίσκετε τον χαρακτήρα τους γοητευτικό ή ενοχλητικό – ή μήπως και τα δύο;

Υδροχόος

Κάνει ζέστη ή εσείς ζεσταίνεστε; Αν το αντικείμενο του πόθου σας φοράει γυαλιά, να είστε βέβαιοι ότι θα θαμπώσουν από τους ατμούς. Σας γοητεύει αυτό το δασκαλίστικο look. Ψάχνετε κάποιον/α με μυαλό εκτός από ομορφιά.

Ιχθύες

Ευτυχώς που είστε ελεύθεροι, γιατί το τελευταίο που θα θέλατε τώρα είναι δεσμεύσεις. Απολαύστε τη δυνατότητα που έχετε να σκέφτεστε και να κάνετε ό,τι θέλετε. Ο έρωτας θα έρθει με πιο αργούς και έμμεσους τρόπους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments