Ελλάδα

Γιώργος Γεωργίου: Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό – Παίρνει το OPEN από τον Σαββίδη

Γιώργος Γεωργίου: Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό – Παίρνει το OPEN από τον Σαββίδη
Γιώργος Γεωργίου: Στην αποκάλυψη πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό ενώ σχεδιάζει να κάνει δικό του το κανάλι Open, προχώρησε ο Γιώργος Γεωργίου.

Γιώργος Γεωργίου: Μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του REAL FM ο Γιώργος Γεωργίου μιλάει για τις αλλαγές στο μιντιακό τοπίο, σε σχέση με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ αποκαλύπτει πως δεύτερος ενδιαφέρεται για το Open TV που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοσιογράφος:

“Σύμφωνα με πηγές ο Αλαφούζος ετοιμάζεται να αγοράσει το Open ή να αναλάβει τη διαχείριση του καναλιού του Σαββίδη. Ο Σαββίδης είναι πολύ απογοητευμένος και από το Open και από την εφημερίδα το Έθνος. Οι πληροφορίες λένε ότι και από τα δύο θα αποσυρθεί ενώ η ιστορία με το Open και τον Αλαφούζο προχωράει. Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον Παναθηναϊκό κάτι που αποδεικνύεται και για το ΄παρών΄ που ψήφισε η ομάδα στην υπόθεση με την αφαίρεση των βαθμών της Ξάνθης. Ακολούθησε δηλαδή τη γραμμή του ΠΑΟΚ. Να τονίσω ακόμα ότι ήδη Αλαφούζος και Μαρινάκης είναι στα μαχαίρια. Η αιτία της σχέσης είναι ότι ο Αλαφούζος δεν κράτησε τον λόγο του στη συμμαχία μεταξύ των δύο ανδρών και ο Αλαφούζος έστειλε τον Θωμαΐδη στο Open που κάθε Δευτέρα στρέφει τα βέλη του προς τον Μαρινάκη, ενώ η συμφωνία ήταν να σταματήσει αυτός ο πόλεμος.  Ο Αλαφούζος λέει λοιπόν:΄Δύο κανάλια έχει ο Μαρινάκης, δύο κανάλια έχει ο Βαρδινογιάννης, εγώ δεν θα έχω δύο κανάλια΄;”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments