Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας Μέγαρα: Προπηλακίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Τσίπρας Μέγαρα: Προπηλακίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Γιώργος Τσίπρας Μέγαρα: Φραστική επίθεση από πολίτες δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Μέγαρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας. Έδωσε το «παρών» στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τη δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Πέραμο.

Γιώργος Τσίπρας Μέγαρα: Φραστική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου στα Μέγαρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην πόλη των Μεγάρων για να συμμετάσχει στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να δημιουργηθεί δομή προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Πέραμο, στο χώρο της 75 ΜΕ, που ανήκει στην Εκκλησία.

«Ξεφτιλισμένε, προδότη» ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τον προπηλακισμό του Γιώργου Τσίπρα.

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου κι μοιράστηκε το video από τη στιγμή της έντασης, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τόνισε πως η επίθεση σε βάρος του έγινε από ακροδεξιούς. Συγκεκριμένα, μίλησε για οργανωμένη ομάδα ακροδεξιών που του επιτέθηκε έξω από το δημαρχείο στα Μέγαρα και ενώ εκείνος ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που πήγε για να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο.

«Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Μεγάρων, Γρηγόρης Σταμούλης, και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο επέκριναν και καταδίκασαν τον προπηλακισμό του βουλευτή:

Τόσο ο κ. Σταμούλης όσο και το Προεδρείο και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων αλλά και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξέφρασαν με τοποθετήσεις τους την συμπάθειά τους στον κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι «τέτοιες συμπεριφορές βίας και προπηλακισμού είναι καταδικαστέες από όλους όταν μάλιστα είναι εις βάρος αιρετών εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν τιμούν κανέναν, δεν ωφελούν, προσβάλλουν βάναυσα και πληγώνουν την ίδια τη Δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments