Ελλάδα

Η Νικολούλη εμφάνισε μάρτυρα κλειδί για την μαυροφορεμένη στην επίθεση με βιτριόλι

Η Νικολούλη εμφάνισε μάρτυρα κλειδί για την μαυροφορεμένη στην επίθεση με βιτριόλι
Απίστευτη αποκάλυψη από τη γνωστή δημοσιογράφο στην εκπομπή της Φως στο Τούνελ.

Η υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι το οποίο έκαψε το 93% του προσώπου της σύμφωνα με τους γιατρούς, συνεχίζει να συγκλονίζει, ενώ το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη ανάσα, θα έλεγε κανείς, την εξέλιξή της και όλοι περιμένουν να μάθουν ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα η οποία επιτέθηκε στην όμορφη Ιωάννα, πριν από μερικές ημέρες την ώρα που έφθανε στο γραφείο της στην Καλλιθέα.

Ήδη η αστυνομία περιμένει τα στοιχεία από το κινητό της τηλέφωνο και συγκεκριμένα τα στοιχεία που αναμένεται αύριο να δώσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας γεγονός που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην λύση του μυστηρίου γύρω από τη δράστιδα.

Με την πολύ σοβαρή υπόθεση ασχολήθηκε και η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, Αγγελική Νικολούλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha εμφάνισε έναν μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είδε την μαυροφορεμένη γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο της επίθεσης, φανερά ταραγμένη και η οποία μάλιστα άλλαξε ρούχα μπροστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ο μάρτυρας όπως είπε δεν μπορούσε να γνωρίζει τι είχε προηγηθεί, ωστόσο παρατήρησε πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν αρκετά ταραγμένη ενώ μεγάλη εντύπωση του έκανε ο τρόπος που περπατούσε. «Το πρωινό της Τετάρτης 2ο Μαΐου ήμουν στη Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης. Είχα ένα ραντεβού στη Θησέως γύρω στις 09:15. Είχα παρκάρει και κατευθυνόμουν στο σημείο συνάντησης. Με τον ντόρο που έγινε μετά την επίθεση θυμήθηκα και μια γυναίκα που μου έκανε εντύπωση. Είχε ένταση και περπατούσε γρήγορα στη Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Λέω ‘Αυτή τι έπαθε και πάει έτσι;’. Και γυρνώντας τη βλέπω να σταματάει μπροστά σε ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο, να βγάζει το μαύρο μπουφάν που φορούσε και να μπαίνει απ’ την πλευρά του συνοδηγού. Δεν πρόσεξα αν υπήρχε οδηγός ή αν μπήκε μετά να καθίσει στη θέση του οδηγού, αφού την είχε κλείσει άλλο αυτοκίνητο και μόνο με όπισθεν θα μπορούσε να φύγει. Αν φορούσε σκούρο σκούφο και μαύρη μάσκα θεωρώ θα τα είχα προσέξει. Ήταν γύρω στο 1,70. Τα ρούχα που φορούσε ήταν ιδιαίτερα, σα να πήγαινε σε συγκεκριμένη δουλειά και βιαζόταν να φύγει.

Μπορεί το γεγονός αυτό να είναι τυχαίο, η γυναίκα που σας λέω να μην είχε σχέση με την υπόθεση. Εγώ, όμως, σας το αναφέρω γιατί η ώρα ήταν κοντινή με την επίθεση. Εσείς μπορείτε να το ερευνήσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Αγγελική Νικολούλη θεωρεί ότι η γυναίκα που είδε ο μάρτυρας, ο οποίος έχει πάει και στις αρχές για να καταθέσει, είναι εκείνη που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα. Σχολιάζοντας μάλιστα σχετικά είπε ότι το ύψος της μαυροφορεμένης πιθανότατα ήταν διαφορετικό από αυτό που αρχικά είπε πως είχε το θύμα, καθώς όταν η Ιωάννα δέχτηκε την επίθεση φορούσε τακούνια. Όταν, λοιπόν, κατέθεσε για μια «γυναίκα στο ύψος της» πιθανότατα αναφερόταν στο ύψος της με τακούνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments