Τεχνολογία

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή στο facebook που θα εντυπωσιάσει

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή στο facebook που θα εντυπωσιάσει
Η νέα εφαρμογή έχει σκοπό να κλέψει λίγη από τη "δόξα" του Tik Tok.

Collab ονομάζεται η νέα εφαρμογή που θα μπορούν να έχουν στο facebook και να δημιουργούν μουσικά κομμάτια ή να φτιάχνουν remix παλαιότερων τραγουδιών. Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρακολουθούν τα πάντα στο χώρο της τεχνολογίας και της ψηφιακής ζωής, η εφαρμογή αυτή έχει σκοπό να κλέψει λίγη από τη “δόξα” του Tik Tok το οποίο πλέον κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Η ιδέα για τη νέα εφαρμογή ήρθε από τα εκατοντάδες χιλιάδες βιντεάκια που ανέβαζαν οι καλλιτέχνες και όχι μόνο στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπου τους απεικόνιζαν είτε να τραγουδούν είτε να παίζουν το αγαπημένο τους μουσικό όργανο για να διασκεδάσουν τους θαυμαστές τους. Όπως αναφέρει το wired η φιλοσοφία της νέας εφαρμογής στηριζεται στη συνεργασία ανάμεσα στους καλλιτέχνες. Πάντως ανοίγοντας το app ο χρήστης μπορεί να φτιάξει μικρά βίντεο συνδυάζοντας τρεις πηγές. Επίσης, αν δεν θέλει να φτιάξει κάτι από την αρχή μπορεί να εκμεταλλευτεί το feed του και να πάρει ιδέες από το υλικό που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες.

Η εφαρμογή προς το παρόν είναι σε έκδοση Beta μόνο για iOS συσκευές. Στη νέα εφαρμογή του Facebook, τα βίντεο θα δημοσιεύονται στο feed του Collab, όπου ο κάθε χρήστης – και όχι μόνο οι followers του – θα μπορεί να δει ή να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο βίντεο.

«Στο Collab, τα βίντεο είναι φτιαγμένα από τρία ξεχωριστά, τα οποία αναπαράγονται σε συγχρονισμό», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η Brittany Mennuti, υπεύθυνη για τη νέα εφαρμογή της εταιρείας. Αυτό που μένει είναι εάν οι χρήστες χρησιμοποιήσουν την νέα εφαρμογή του facebook και να δημιουργήσουν βίντεο έτσι ώστε να μπορέσει λίγο να πέσει η απήχηση που αυτή τη στιγμή το Tik Tok το οποίο όπως προαναφέραμε κάνει θραύση, μιας και είναι η νέα “τρέλα” του διαδικτύου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments