Ειδήσεις

Εμπρησμός στο Ίλιον: Στις φλόγες τυλίχτηκαν δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα

Εμπρησμός στο Ίλιον: Στις φλόγες τυλίχτηκαν δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα
Εμπρησμός στο Ίλιον: Τα δύο οχήματα που τυλίχτηκαν στις φλόγες που ανήκουν στην ίδια οικογένεια - Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Εμπρησμός στο Ίλιον: Οι εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν σταματημό στην Αθήνα. Γεγονός που αποδεικνύεται από την επίθεση εμπρηστών σε δύο οχήματα ΙΧ, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιουνίου στην περιοχή του Ιλίου. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ τα δύο οχήματα που τυλίχτηκαν στις φλόγες που ανήκουν στην ίδια οικογένεια, σε πατέρα και γιο,  ενώ φαίνεται να ήταν σταθμευμένα σε απόσταση περίπου 500 μέτρων, στην οδό Αλβανικού Έπους 3 και στη συμβολή των οδών Καλλινίκου και Ρωμανού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς στα δύο οχήματα.  Παράλληλα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος της οικογένειας τηλεφώνησε στους γονείς του για να τους πει πως καίγεται το αυτοκίνητό του, ενώ βγαίνοντας από το σπίτι για να πάνε να δουν τι συμβαίνει, οι γονείς του είδαν πως καιγόταν και το δικό τους αυτοκίνητο.

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση στην συμπρωτεύουσα πρόλαβαν οι αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου, αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival, αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε σπίτι που είναι υπό κατάληψη από άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, στην περιοχή Τσινάρι. Έγιναν τρεις προσαγωγές και μία σύλληψη, ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν αντιεξουσιαστές για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους προσαχθέντες. Αντίστοιχη έρευνα έγινε σε σπίτι στην οδό Κασσάνδρου.

Παράλληλα σημειώνεται ότι στα δύο σπίτια βρέθηκαν μεταξύ άλλων μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, μικροποσότητα κάνναβης ενώ κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Η αστυνομική επιχείρηση σχετίζεται με την αποτροπή εμπρηστικής επίθεσης από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας τα ξημερώματα στην Καλαμαριά. Στις 4:00, τρία άτομα επιχείρησαν να τοποθετήσουν εμπρηστικό και εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Πόντου και Αριστοφάνους. Άντρες της Ασφάλειας κατάλαβαν τις κινήσεις τους και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη στις 9:00 το πρωί στην οδό Κασσάνδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments