Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [02/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [02/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [02/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [01/06/20].

Κριός

Σταματήστε να κολλάτε σε μια παλιά σχέση ή στο τέλειο ραντεβού που βγήκατε πρόσφατα. Ακόμα κι αν σας πάρει λίγο χρόνο, προσπαθήστε να καταλάβετε τις πραγματικές αιτίες αυτής της παρόρμησης. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανοίξετε χώρο και δυναμική για να υποδεχτείτε τον πραγματικό έρωτα.

Ταύρος

Μια τυχαία συζήτηση ή συνάντηση, μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαία τελικά. Κάθε στιγμή έχει τη δική της δυναμική και είναι πολύτιμη. Ειδικά σήμερα, όλες οι στιγμές προσφέρουν πολλές δυνατότητες για έρωτα. Να έχετε το νου σας.

Δίδυμοι

Λείπουν ένα-δυο σημεία από τον προγραμματισμό των ραντεβού σας, αλήθεια. Όσο κι αν τον ελέγχετε, έχετε παραλείψει κάτι σημαντικό: Τι γίνεται με τη διασκέδαση; Χαλαρώστε και η διάθεσή σας θα ανέβει.

Καρκίνος

Κάποια προβλήματα στο σπίτι, αποσπούν την προσοχή σας από την ερωτική σας ζωή. Έχετε σκεφτεί ότι αυτές οι προκλήσεις μπορεί να σημαίνουν κάτι για την τρέχουσα κατάστασή σας; Ξέρετε, στο σύμπαν δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Λέων

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αυτή τη διάθεση αντί να σας καταβάλλει. Και το πιο σημαντικό, μην αρχίσετε να τηλεφωνείτε σε παλιές σχέσεις για να αναθερμάνετε το παρελθόν. Να θυμάστε ότι είναι μπόρα – και θα περάσει.

Παρθένος

Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να είναι απροσδόκητες πηγές για συμβουλές ερωτικής φύσεως. Ωστόσο, μην ζητήσετε απευθείας βοήθεια. Απλώς ρωτήστε αν κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Ζυγός

Υπάρχει κάποιο άτομο εκεί έξω, που μπορεί να φτάσει στα πέρατα του κόσμου για ένα σας χαμόγελο. Πώς είπατε ότι λέγεται; Κοιτάξτε το πάλι πολύ προσεκτικά, ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Σκορπιός

Το να αφήνετε κάποιο καινούργιο άτομο να δει την ευάλωτη πλευρά σας, είναι χάρισμα και όχι ελάττωμα. Εξάλλου, αν κάποιος δεν έχει αισθανθεί ευάλωτος ποτέ, δεν μπορεί να νιώσει κατανόηση. Και χωρίς κατανόηση, είναι δύσκολο να αγαπήσεις πραγματικά!

Τοξότης

Ακούγεται οξύμωρο να δείξετε αυτοπειθαρχία στον έρωτα; Κι όμως, είναι η καλύτερη τακτική που πρέπει να μάθετε. Δεν χρειάζεται να εκφράζετε όλα σας τα συναισθήματα… Και σίγουρα δεν χρειάζεται κάθε καψούρα να καταλήγει σε σχέση.

Αιγόκερως

Μήπως έχετε συνηθίσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο έξαψης και αρχίζετε να το μπερδεύετε με την αγάπη; Οι σχέσεις μπορεί να είναι ευχάριστες αλλά είναι και εκνευριστικές. Βάλτε τα δυνατά σας για να πετύχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχει χαθεί κάπως η αρμονία ανάμεσα σε εσάς και μια ερωτική προοπτική. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μερικές παραφωνίες είναι απαραίτητες για να γίνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

Ιχθύες

Περνάτε μια περίοδο ξηρασίας στην ερωτική σας ζωή; Ζητήστε συμβουλές από τη μητέρα σας. Εάν δεν είναι μια διαθέσιμη επιλογή, απευθυνθείτε στο σύμπαν. Είναι βέβαιο ότι θα σας καθοδηγήσει σωστά.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments