Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Ποιες ομάδες «φλερτάρουν» τον Έλληνα τεχνικό

Γιώργος Δώνης: Ποιες ομάδες «φλερτάρουν» τον Έλληνα τεχνικό
Γιώργος Δώνης: Ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της διοίκησης της ομάδας. Ποιες ομάδες τον εξετάζουν για τον πάγκο τους.

Ο Γιώργος Δώνης δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τα πλέι οφ της Super League που ξεκινούν το Σάββατο. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται ότι θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς δουλειά.

Σύμφωνα με το trifilara.gr, δύο ομάδες από το Βέλγιο ενδιαφέρονται να συνεργαστούν άμεσα μαζί του. Η Σταντάρ Λιέγης έχει εκδηλώσει την πρόθεση της για να δώσει το «τιμόνι» της στον έμπειρο προπονητή και βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών, μαζί με τους Λάζλο Μπόλονι και Κριστιάν Πανούτσι. Ο βέλγικος σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και την τελευταία στιγμή, ουσιαστικά, κατάφερε να πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα την οικονομική βοήθεια των πρώην παικτών της, Μαρουάν Φελαϊνί και Άξελ Βίτσελ για να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Η δεύτερη ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Σερκλ Μπριζ. Ο βελγικός σύλλογος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ως πρώτο στόχο τον Γιώργο Δώνη και η επιθυμία τους είναι ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού να αναλάβει το αγωνιστικό πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την «αναγέννηση» του κλαμπ και την επαναφορά του στις πρώτες θέσεις του βελγικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, η Σερκλ Μπριζ είναι ιδιαίτερα εύρωστη μετά την εξαγορά της από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

«Παίζει» να γίνουν παιχνίδια παρουσία οπαδών στη Super League

Να σημειώσουμε ότι ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να γίνουν παιχνίδια της Super League παρουσία φιλάθλων παρά τα μέτρα μη εξάπλωσης του κορωνοϊού που παραμένουν σε ισχύ. Αυτό είναι το συμπέρασμα μετά τη σημερινή σύσκεψη του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου και του εκτελεστικού διευθυντή του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη (που είχε κάνει την πρόταση για παρουσία φιλάθλων στους αγώνες).

Στη συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο κόσμος σταδιακά στα γήπεδα, χωρίς όμως να αναφέρεται κάποιο ποσοστό ατόμων στις κερκίδες, με την αρχική στάση της κυβέρνησης να είναι θετική στην παρουσία φιλάθλων. Μέχρι τώρα αυτό που ισχύει είναι να κυλήσει η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ χωρίς κόσμο και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής και θα ενημερωθούν με αναλυτική τεκμηριωμένη πρόταση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments